Datorn har krashat!!!

Och jag håller på och DÖÖR.

Man kan inte kolla e-mail, man kan inte pyssla i InDesign eller Photoshop, man kan inte surfa, blogga, läsa nyheter, man kan heller inte LÄSA ANDRAS BLOGGAR!!!!

Nu har jag traskat till Cikada, för att sätta mig här i lugn och ro och surfa, medans Jeff skulle sova. Men han tyckte att han hade sovit klart när jag parkerade här utanför. Men det finns alltid plan B. Faster hans var ju på jobb, och hon låter honom inte sitta i vagnen ensam. Så nu går hon och bär på honom och här sitter jag och är lycklig.

Vädret är ju ljuvligt, så jag ska inte bli långvarig här inne. Ska hämta Spiderman-prinsessan från dagis lite tidigare, då hon fortf. inte är riktigt kry.  En seg, äcklig hosta, som uppenbarar sig såfort hon hoppar en par gånger eller tar några springsteg. Jeff däremot är som förbytt, han har bara skrattat hela dan (förutom den där 45 minuters tuppluren som han lyckades fånga, då somnade han med ett leende på läpparna). Losec och antibiotika, det gör susen det.

Får se om det går att rädda något av vår hårddisk, dvs. alla foton tagna det senaste halvåret, det är de viktigaste. Får se när jag kan blogga nästa gång. Men jag lovar att jag kommer tillbaka SNAART.

Kommentarer
Postat av: Mita

Nej fyyyy, va jobbigt!!! Man blir ju lätt invalidiserad utan sin data..... Good luck....

2008-05-27 @ 19:39:09
Postat av: kussa sandy

jag liiiider med dig. Du kommer väl ihåg vilen depression jag gick igenom när min gick sönder ( men jag fick ju en ny ;) är du i samma förhandlingsbara läge?

2008-05-27 @ 20:59:37
Postat av: Anonym

Chrilles laptop är hos Viking Line, då de ska installera nåt bokningsprogram i den till Hotellet.



Våran cp-data har INTE kommit tillbaka, och jag kan bara inte FÖRSTÅ hur jävla länge det kan ta att installera det där programmet hos Viking. Gör det och lämna tillbaka datan så man får NÅT gjort!!! Fattar dom int att BÅDA våra datorer är borta och vi håller på att bli galna därhemma.



Jag borde få en egen laptop!



(Sandra du fick int en ny, du fick Robbes gamla, fast med nytt moderkort HAHAHAHAAA!)

2008-05-29 @ 12:45:10
Postat av: Camilla

Tänk positivt på sommaren skall man inte sitta framför datan. De gör er ju en tjänst ! =)även om det inte är självvalt.

Fast samma känsla har jag haft när jag fått Cajs gamla...en nu YES!

2008-05-30 @ 08:22:04
Postat av: Kim

lider with you =/

2008-05-30 @ 21:36:25
URL: http://dressed-for-success.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0