Dessa rattar

Efter att ha rotat i BH-korgen efter någon passande bh till kryssningen, kom jag fram till att jag inte har nån, för tillfället. Det är di där amningsbehåarna som är lite större size, men jag far inga me nån slapp amningsbh på kryssning iallafall inte. Efter att ha provat bh efter bh vart det den som jag lovade mig själv att jag INTE skulle ta, ja det är den...den bruna FULA kärringbehån, så jävla skön, så jävla rätt size just nu. Såg till att välja nå tröja till som int e för urringad så den där glansiga rougebruna mommokanten skulle skymta.

Jag fattar inte att jag sparar dessa alla behåar som pattarna trillar ur när man böjer sig framåt, o sen när man böjer sig upp igen så står man där med 4 bröst, e d snyggt?? Nä, jag hade lust att kasta dem allihop i sopis, men hejdade mig, dom där skulle sitta fin fint efter ett litet lyft! Dom kan ligga där några år till, dom kanske kommer till användning en vacker dag. Om mitt ryggmått går tillbaka, om bröna börjar hänga mindre, ja, då ska jag använda dom igen!

Nu ska jag nati nati, så jag inte försover mig till los kryssos imorgon. Och TUR att jag blev tillsagd att ställa om klockan, annars skulle jag stå där på kajen och bli akterseglad.


Kommentarer
Postat av: Camilla

bhåar vet vi ju alla att är ett kapitel helt för sig själv =)

2008-04-01 @ 12:55:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0