Sverigetripp

Plötsligt har jag nästan bokat resa till Gävle. Nu ska man till *FURUVIK. Grannen tyckte att. Ja det är bra att folk drar i mig. Jag saknar inspiration. Och utan alla omkring mig skulle jag väl sitta inomhus hela sommarn.


Nu på söndag drar jag och barnen, grannen Linda och hennes barn William 10 år och Emma 3½ år, och Pia med sonen Peder 6-7 år. Ska bli SÅ SKÖNT att kombinera nytta (miljöombyte och shopping) med nöje (Furuvik). Vi stannar en natt, åker sö. morg. och kommer hem må. kväll.

*Furuvik är kombinerat nöjesfält, bad och Zoo, kan det bli mer perfekt? Sen så bor vi i centrum, och ni vet ju hur d slutar.

Kommentarer
Postat av: Linda

Furuvik är fint! Där har de en deprimerad/apatisk apa som heter Linda.

Gävle är också fint! Då kan ni sitta ute på Tant Grön och dricka nån bärs på kvällen.

2008-07-10 @ 18:34:55
Postat av: Petra

Vi var dit i måndags! Kanonkul för barnen dessutom fanns det några "karuseller" för papporna också (jag åker inte ens den mesigaste lilla karusell...) Mycket bättre än att knöka sej in till Sthlm och försöka beta av Skansen och Gröna Lund på en dag!

2008-07-11 @ 09:01:48
Postat av: Tessa

Ingen karusellpappa kommer med, utan bara 2 åksjuka mammor =( men killarna som e 11 o snart 8 (har jag luskat ut) kanske kan "vakta" lite.

2008-07-11 @ 09:49:34
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0