SOL!?

Imorgon har de väl lovat beachväder
Då bär det av till stranden. Ska försöka komma ihåg bikinin som jag alltid glömmer.  Sist hade jag packning för ett helt dagis i matväg o kläder, men själv satt jag där i jeans o bh, suck. Int för att jag går i vattnet, men jag vill ju färga mina pigment som på nåt vis lagt sig på is.

Idag var det oxå strandplaner, men istället vart det mörkt och dystert ute. Med minsta barnet utlånat, hämtade jag istället Li och bonus Emma till dagis och attackerade Svarta Katten med Lotta, Frida, Elias, Gustav och Ludwig. De 6 ungarna betedde sig och håva in maten för att sedan leka i sandlådan. Perfa. Gissa om jag var kramsjuk med Jeff då man fick honom åter. Tjocka, glada Jeffen, som imorgon ska till Labben och ta blodprover för lever, njurar och mjölkproteinallergi. Skönt att man kan ta prover mot allergi istället för att byta ut hela jävla kosten. Hehe. Och så är det rådisbesök för 10 kilos klimpen.


Grannbassängen leks det i flera timmar i sträck. För där e hyresvärden inte snål, utan man kan fylla den där JUMBOpoolen med varmt vatten, och vad är härligare än d.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0