Pump

Ikväll var jag på bodypump
Har av olika skäl inte tränat på över en vecka, och det märks på ryggen -usch. I höst blir det mjuk vattenjompa bland alla tanter och Marie L  =)  Yoga kanske å e bra. Men det är ju Annes bodypump jag älskar, fy fan vad roligt det är att stå där framme och verkligen pumpa! Anne är rolig och har så jävla bra musik. Snart åker hon på 5 veckors semester till Slovakien, då är vi utan vår Anne, men vi får klara oss bara. Funderar lite över att börja gå i gymet oxå, svårt att få röven dit bara, den börjar lixom bli så tung. Ska försöka, bara hettan lägger sig.

Det märks verkligen att kroppen har fått nada träning och lite för mycket alkohol den senaste tiden. Gud, det var svettdroppar på golvet där jag stod o lyfte, trots att jag för en gångs skull hade en liten handduk med mig. Snacka om bad shape. Men på sommaren ska man väl va lite risig inombords va. Vinet o allt det där goda GÖR lixom att svetten tränger lättare fram. På onsdag ska jag på tjejträff med de gamla brudgänget. Anne, Jajja, Marie och Ramona. Det var mycket mycket längesen vi var samlade. Ska verkligen bli skoj! Barnvakt har jag skaffat för natten då Chrille är på jobb. Ska försöka att undvika soluppgången på Lilla Holmen.


Imorgon blir det Nabben med en massa människor o barn. Pressa pressa.

Spikmattan...

Kommentarer
Postat av: Anne

Du behöver int vara orolig för att du inte är i shape om du svettas mycket,det brukar bero på att man e i bra form om man svettas mycket+ värmen då:) KRAMIS

2008-07-29 @ 08:00:54
Postat av: Tessa

Ahaaa, tack för den Anne. Skönt att veta.

2008-07-29 @ 15:56:13
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Ulle

Kroppen börjar bli tung?!? Kom ihåg att muskler väger mer en fett...

2008-07-29 @ 20:32:40
Postat av: Tessa

=) gud vad ni peppar mig. PUSS! Kommer få ångest då värmen är över och de nytvättade jeansen ska på igen, kommer de att passa??

2008-07-29 @ 22:03:52
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Kim

Se d från den ljusa sidan Tessa, passar de inte så framhäver de bara dina snygga kurvor =)

2008-07-30 @ 16:26:57
URL: http://dressed-for-success.blogspot.com
Postat av: Tessa

Kim du e gó du

2008-07-30 @ 17:00:25
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0