Rekord för Jeff

Nog är det jävligt konstigt hur nattproblemen avlöser varandra. Sover Jeff så börjar Li. Så inatt börja Li vid 2 tiden. Ont i örat. Satan. Men Jeff sov. Han sov och sov. 09.20 gjorde han ett gnyende från sig, då hade Li och Chrille redan stigit upp (int jag). Jeff har slagit sovrekord inatt och inte sagt pip efter att han fått sin nattvälling vid halv ett fram tills 09.20. 9 timmar OAVBRUTEN sömn (för honom asså). Han har aldrig aldrig sovit så länge i sträck. Synd och typiskt är ju då att man själv ska va sjuk och att Lis öra mitt i allt börjar retas. Vad är oddsen lixom. Man vill rabbla upp alla fula ord man kan i en enda lång ramsa. Men jag är glad för hans skull, att känna på en god natts sömn.

Chrille har lånat ut sin kära laptop till mig så jag kan ligga i soffan och titta på Desperate Housewifes och blogga. Jeff sover sedan 2 timmar tillbaka, Li och Chrille har varit i sovrummet och lekt spök-koja i 45 minuter (ett avsnitt DH). Ha varit bussigt snörvlig och hostig inatt, nu har jag legat här i soffan i 3 timmar och har lite extra energi. Det tar ont i hela kroppen, näsan är täppt, hostan tar ont ända ner i lungorna. Undras om det är borta tills imorgon. För då ska jag på jobb.

Ska försöka ta mig till Dillen idag och köpa en födelsedagspresent, Li ska på kalas imorron.


Kommentarer
Postat av: anne

Grattis till att Jeff har sovit.. ska verkligen hålla tummarna att det håller i sig:)Kramis och hoppas att du mår bättre imorgon,annars finns det ju finrexin som man kan gå på:)

2008-12-06 @ 21:47:08
Postat av: Tessa

Å tack. Tror att han sovit bra inatt oxå, men Chrille var upp och bytte skitblöja på han en gång. D är å nåt mysko m d där skitandet.



Finrexin biter inga på mer, bara skjuter på eländet. Idag blir det nog HC, bihålorna dunkar duktigt.

2008-12-07 @ 08:42:38
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Andreá

Så skönt att Jeff haft bra nätter! E de nå tänder på g då me tanke på ´bajsandet? Jag vet inte va du ger att dricka till Jeffen, men jag ha förstått att de e skitavanligt att bebbisarna e allergiska mot komjölksproteinet.. Men de lär väl du ha koll på som rännt som en dåre till sjukan me jeffs kräk o de. De e väl sånt i vällingen också? Dålig koll på vällingen jag som har en vällingsvägrare. Men vad jag läst är att många köper mjölk utan de där proteinet för att se om magen blir bättre då, och många ha blitt de. Fast de kan ju vara vad som helst.. Bara spekulationer..... Åhhh, vad jag spekulerar i allt.. Hoppas ingen stör sig, de e inte de att jag tror att jag vet bäst eller nåt sånt.. Jag e bara intresserad. Ring rådgivningsbyrå Andréa..... =o)



Hoppas du kryar på dig snabbt nu tjejjen! Hoppas medicinerna gör susen!

2008-12-07 @ 21:27:46
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

Haha, gulle Andréa. Tack! Sandra ringer alltid mig innan hon ringer sjukan i hopp om att pålästa jag skulle ha svar på hennes frågor. Det är lite roligt att hon gör d. Och visst är det kul att läsa på och informera sig själv om sånt man inte är i behov av att veta för tillfället. Förstår dig absolut, och stör mig INTE. Keep on informera!



Trodde å bajsandet om nätterna berodde på tanden, men man kan väl int skita nattetid i flera veckor pga en sketen tand? Ang. komjölksproteinet så tror jag faktiskt de checkae det i ett av alla blodprov han har måsta tagit och det var ok. Jo han dricker välling som om han int sku få nå annat. Bytte från havre till ris igår. Funderar på celiaki jag. Men d va ett jädrans rännande till sjukan så jag har inte kommit mig dit bara.



Själv sitter jag här med världens äckligaste hosta, snor och värkande bihålor. Men jag skiter ju iallfall int ner mig om natten =)

2008-12-08 @ 08:35:13
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0