Min hemmapappa.

Kom just hem från julmiddagsbjudning hos Eva. Li och jag drog iväg vid sju, och gu så gott och trevligt -ett glas vin bara. Li älskade Evas "Talk back parrot", fy farao vad vi skratta, den va ju skitkul. Imorgon är jag ledig. Har lovat Chrille sova inatt + sovmorgon, sen så tror jag att jag ska släpa med mig barnen så han får lite egentid, undras när han hade det sist. Hemmapappan.

Asså han är ju världens bästa hemmapappa. Han har kommit in i rutinerna, och jag är så imponerad. Han tvättar, hänger, viker ihop, diskar, matar, för och hämtar till dagis, bla bla bla. Precis sådär som mammor gör. Nu låter det ju ungefär som om pappor inte skulle klara av det. Men jag trodde faktiskt inte att Chrille skulle bli SÅHÄR inne i rollen som hemmapappa. När vi var till Kantarellen och handlade frågade jag honom om han visste om det fanns nå "mammas köttbullar" kvar i frysen. De är perfekta att ha hemma, funkar alla tider. -Jo 3 st, svara han. Sen börja vi garva. Snacka om stenkoll.

Nu är jag trött, hör ni. J A G  Ä R  T R Ö T T. Ska gå i säng faktiskt.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Nej han gör inte som mammor gör!!!!! Han har inte ränt hit på kaffe!!!! o han ville inte ha hjälp när jag fråga om han ville att jag skulle ta Jeff en stund... så försök inte.... =)

2008-12-20 @ 23:39:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0