Arbetspass

D vart inga nå många korta pauser idag, utan en, som varade typ 20 minuter. Jag gick heller inte hem tidigare, som jag trodde att jag skulle måsta göra, att jag skulle bli slut. Nä istället stannade jag 1 timme över, dvs 9 timmars pass. Finns att göra. Det var JÄTTEKUL på jobb idag. Fick jobba med favvoflickorna, Lena, Ann-Lis och Kicki (och chefen Anders, han räknas väl nästans som tjej?  =) I just loooove them!)  hoppas han inte läser, då får jag väl avdrag på lönen, hehe).

Men jag har haft VARMT hela dan och kännt (hur fan stavar man d, känt?) hur mörka ringar har smygit sig fram i armhålorna. Jag sprang inte upp och ner för trappan till lagret som jag brukar, utan gick. Ja konditionsmässigt så är jag risig, men annars mår jag prima. Hostan mår bra av Coccilianan och bihålorna börjar ge med sig, har bara liiite ont då jag böjer mig ner framåt, och när man trycker på kinden. Så jag böjer mig inte så mycket framåt och försöker att inte trycka så mycket på kinden då, hehe.

Jag vart så glad när jag kom hem, och möttes av världens gladaste familj. Jeff o Chrille satt o kikade på Pingu i soffan, Li kom glatt o mötte mig och sa typ utan att andas att:

"mamma jag har inte saknat dig idag. Men jo jag har saknat dig jättemycket, men jag har inte frågat och nåjsat efter dig. Bara en gång på dagis då jag undrade när du skulle komma. Men sen kom pappa och jag har varit så glad och snäll idag så om du skulle varit hemma så skulle du nog vilja ge mig *2 hjärtan idag".
Asså hon e bara bäst.

Imorgon är det 10-18 (-19, -20?) som gäller och måndagen den 5/1 är det Köpmannaföreingens julfest på Arken, jag är bjuden (personalfest).

*vi har ett sånt där hjärtsystem att hon får ett hjärta i almanackan på kvällen om det varit en bra dag, vid utbrott blir det bara ett streck.

Kommentarer
Postat av: Lena

Känt stavas det.. tror jag iaf, haha :P Ja, hur roligt som helst idag med "Dillenfamiljen" ;)

Tror inte anders har tid att läsa ngn blogg, iaf inte den här månaden så du behöver nog inte oroa dej för lönen =)

2008-12-09 @ 21:01:14
URL: http://lenaworld.blogg.se/
Postat av: Tessa

Oh thank g*d =)

2008-12-09 @ 21:43:40
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0