Torsdag innebär

ja just d, STÄDDAG. Nu måst jag släpa fram stinkbomben och gå lös på dammråttorna. Jeffs händer va INTE fräscha imorse då han krypit omkring. Men det är bättre nu när Bianco har varit rätt mycket hos mamma o pappa för att va lite valpvakt till lilla Nela, inte lika mycket svarta hår i handflatorna.

Jeff ligger o sover på balkongen, så jag passade på att sätta dit babyvakten och springa ner till Bettans med lite grejor. Nu ligger jag på 128 euro (då är hyran dragen). Och jag hittar mera alla dagar som jag bär dit. D e roligt. Mindre roligt är det nu, för nu måste jag avsluta o DAMMSUGA medans prutten med stegring tuttar.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Perfekt att ha en städdag, istället för att alltig gå o ha lite dåligt samvete =)

Stackare nu är ju båda dina män lite skraltiga ojojoj =)

ha Bettans länge så kan jag fixa lite rensningar från "hemtrevnaden". Säg bara vad som behövs, du vet ju att vi alltid har allt =)

2008-08-28 @ 11:10:26
Postat av: Tessa

Ja, jag sa till Chrille imorse att karlar e så klena. Han tog mig på allvar och började försvara sig med att en förkylning va ganska normal att ha =)



Jo jag försöker hålla torsdagarna nu. Får ju lite hjälp vartannan torsdag så har jag "min" torsdag som jag får va lite huslig av mig.



Har ju klädbord nu, där finns inte mycket till bordsyta, har du grejer så ska jag ha bord uppe sen. Snart tar jag bort alla resterande Jeffs kläder därifrån o hänger upp Dessis, hahaha, så tror folk att bordet bytt hyresgäst. Ja e riktigt på gång nu och rotar i skåpen och tycker att Jeff har växt ur allt så jag kan lämna dit d.

2008-08-28 @ 11:56:12
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Andréa

Måste fara o kika på kläderna om de finns någge snyggt kvar. jättebra att köpa beggat med tanke på miljön. Bara de är i bra skick och inte för urtvättat. Och ännu bättre om man vet var de kommer ifrån. vad har du för storlekar där, jag måste börja köpa 80 snart jag. Nu har han 74.

2008-08-28 @ 13:36:17
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

Det är mest babygrejer jag har där. Jeff har gränsis på 74:orna nu, de kläder jag säljer där e 62,68 och några 74:or, han glider för tillfället omkring i 74 och 80, så utbudet på 74:or är inte mycket där, men lite finns d nog. De är i rätt bra skick, sånt som e urtvättat åker direkt till en samling som ska till nå barnhem nånstans.

2008-08-28 @ 16:14:51
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0