Kräftor e gott

Ikväll har jag, Eva, Li och Jeff ätit kräftor. Jag har ätit alldeles för lite kräftor i år. Brukar vanligen äta till nyår, påsk, midsommar och varje helg på sommaren. Men i år har det inte blitt av alls. För att få Jeff att hållas nöjd en timme vid bordet i barnstolen laddade jag först med gröt så magen vart mätt, sen en par nävar med majsbågar, när han tröttnat på d hade jag en jättestor ursugen kräftklo som han fick suga på, o när int den heller va kul mer så fick han en hel kräftkropp. Herregud hur han höll på med den, jag åt säkert 10 kräftor medans han slaktade den röda saken.






Nu ha han ätit på den klart. Det låg kräftskal runt hela hans stol och i hans famn.

Li åt typ lika många som jag, hon skalade stjärten själv och tog bort skitsträngen.

"E skitsträngen borta nu mamma?"

Mumma d va gott. Supertrött efter dagens långa arb.pass. Mycket spel är sålda  =)

Kommentarer
Postat av: Camilla

Jag äter gärna lite kräftor med dig ...annars lär jag väl inte få i mig så många för vi är fruktansvärt dåliga på det här på Krokens =)

2008-08-04 @ 10:28:31
Postat av: Tessa

D ska vi göra svägis!

2008-08-04 @ 13:26:24
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Lena

Det ska börjas med kräftkalas i tidiga år. Jajjamensann! Antar att han får vänta med snapsen va. Gullig som tuggat slut på krallan.. Tugga han inga sönder gallan då?

Jag är impad av människor som lär sina barn att äta så kallad "vuxen" mat. Endel måkar ju i ungarna endast Pilttipuréer och korv bara för att det ska vara barnmat. Huuga. När jag får ungar, då blir det hummer och gåslever till frukost varje dag. Eller hur..

2008-08-04 @ 16:41:56
Postat av: Tessa

Hahaha, Lena du e slut. Ja varför ska man undanhålla god mat till de små? Man ska passa på då de är nyfikna allätare, det är där det börjar. Li älskade oliver redan som 1½ åring. Jeff kommer väl lipa nästa gång han ser en kräfta, redan abstinens, som sin mor. Snapsen får vänta ett tag ännu jo.

2008-08-04 @ 20:01:44
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: kussa sandy

Det dä hade jag dock inte vågat kan jag då säga...Jag e nog mer den där pureeearn jag,ammar ju ännu för fulla muggar jag siddu. Men gröt, pure och välling går ner me en satans fart... har däremot fått "torsk" på vänster boobie, så jag tankar enbart från höger.. ser jävla fränt ut..NOT!!

2008-08-04 @ 20:05:37
Postat av: Tessa

TORSK?! Nej fy bubblan, så går d när man inga ger ungarna kräftor, hahahha. Jasså, slött, men vad gör de att ena br´öt är ledset och hänger o andra är välfyllt när du har världens (nästans) goaste unge.

Packa du nu. Puss. Hoppas du hade en nice birthday. Iddes inga ringa, tänkte att du hade fullt upp ;)

2008-08-04 @ 20:30:30
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0