För mycket grejer

Nu väntar jag på att Bettans Bod ska öppna. Måste verkligen ha bord igen, vi är helt överösta av urväxta bebiskläder och 98/104, ifrånväxta bebisleksaker, babysitter etc. Bort bort bort! Längtar, älskar att se när det minskar nere i källarn och förrådet. Av någon anleding minskar det aldrig i klädskåpen  =)

Idag har jag varit och köpt virke till hyllorna som ska in i skrubben och få äran att bära Jeffs kläder, just nu är de bara huller om buller i ett skåp under skötbordet, som han för övrigt HATAR att ligga stilla på. Trottar man nå nytt i handen varje gång så ligger han stilla 30 sek. tills han utforskat den klart, då har man tjutt tjutt hunnit byta.

Nu har jag rensat och sorterat alla kläder och grejer. Plåtat de kläder jag ska sätta ut på nätauktion. Imorgon fortsätter det med att en del måste tvättas upp, not so clean. Men så har de ju lovat sol, och då brukar min inspiration falla ända ner i strumporna, men men, tar d sen när d mulnar till lite igen.

Kommentarer
Postat av: Sandra

shit,va du e ambitiös mrd säljandet..jag gav bort allt o fick lite nya kläder tillbaka plus ett par SVARTA gympadojor till fisen, OCH champange!!! Nästan som bettans

2008-08-13 @ 18:12:06
URL: http://babychillie.webblogg.se/
Postat av: Camilla

Håller med Sandra, amazing grace typ =)

Fast hos oss går det ju så att jag ger till er allt möjligt o du fixar till mina tjejer en massa, jag nöjd , du nöjd , alla nöjda =)

2008-08-13 @ 21:38:13
Postat av: Tessa

Ja alla har vi våra intressen =) jo här byts det släkten emellan, så så kul.



Jag har några gamla tröjor av Sandra, Camilla har mina gamla byxor som jag egentligen gav till hennes dotter Ellen. Camillas barn Ellen o Dessi har kläder av min syster Jessica. Mina f.d skor ser jag i hallen då jag besöker dem. Sittern som Jeff haft (som jag klädde om i camotyg), har 4-5 barn haft innan Jeff (bl.a Li och kusiner).



Jag skulle kunna rabbla upp hur mycket som helst. Har sparat in MYCKET pengar på allt det där. Det är därför jag nu shoppar barnkläder hejvilt -med gott samvete =)

2008-08-13 @ 22:04:30
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0