Dagis o simning

Idag var Lis första dag på dagis efter sommarlovet, och hon har längtat. Det var inte så många barn där, men hon behövde det. Denna flicka kräver stimulans som inte trötta jag kan ge henne om dagarna. Så vi drog till Ulle direkt efter dagis. Vi vart där över middan. Inte nog med det, som krydda på dagis o kompislek så drog vi hela familjen till Mariebad och övade våra simkunskaper. Jeff fick sjutton kallsupar, Li simmade säkert 7-8 meter utan problem, jag blev grelle-trött, Chrille e som vanligt -neutral.

-Jeff älskade simningen. Nu tvingar vi Jeff uppe så han däckar tvärt i sängen, så man slipper det där eviga rännandet till sängen hans som man ALLTID måst göra de 10 följande minutrarna efter att man lagt honom. Han ska nämligen leka sig till sömns, stå i sängen, tappa tutten, man lägger ned honom med tutten i mun, följande minut står han igen i fotändan o piper. Idag får han leka sig trött utanför sovrummet. Fan va han pirrar o gnäller nedanför mina fötter.

-Li däckade på spikmattan till Takida innan nio. Det tar på att vara på dagis, till Fanny o co och tvärt o simma på d. Snacka om slut. Nu ska jag lägga Jeff, sno tillbaka spikmattan o lägga mig på den och bara njuta av tysta kvällen. Hoppas jag somnar till lite så jag kan va vaken och pigg till kl. ett, hehe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0