D gick bra

Jag är riktigt nöjd över mig själv då jag varit i skick! Men herregud att man ska måsta få panik när klockan är tre och man inte uppnått 4 promille. Minns att Jenny börja shotta för att hon "va för nykter" och då tackade jag nej, fattar ni. I´m soo proud! Fast jag hade ju givetvis samma känsla som hon, "faan jag är för nykter".

Vi fick en liten presentpåse med diverse SPA prylar av Kristina Holmström på Mjuk&Len, för att allt var fullbokat och bubbelpoolen var trasig. Sen så hade vi med oss lite eget. Det var skitmysigt att sitta där o snacka med ansiktsmask, vi börja ta roliga bilder och planerade "bus", men utfärdade som tur var inget arsultryck mot glasrutan från bastun, som vätter mot simbassängen. Vi drack öl och käkade pistagenötter, hade fotbad och skrubbade oss från topp till tå.

Sen åkte vi till Indigo och åt mums. Och givetvis Arken, vi var där tidigt, bland de första. Det var slött till en början då man inte kände en käft. Men vid halv två så var nattklubben fylld, men lobbyn var gles. Jag drack lagom. Efter stängning gick jag och Jenny och letade mat i stan. Tog ju hundra år då vi först gick till gamla Dixie och sen först ner till Select där vi fick var sin frensch med kall korv. Sen fick vi för oss att simma i det kalla vädret då vi ändå hade spa prylar och handduk med oss. När vi kom ner till Lilla Holmen fanns där bara en barnfamilj med två små barn, typ 6-7 år, vafan de no gjorde där på bryggan mitt i natten är en annan fråga. Vi träffade på bekanta poliser utan för museet. Där kasta man väl ur sig lite smarta kommentarer. Vi var ju lite efterfestsugna men klockan va ju hundra så vi gick hem. Jag va hemma kl. 6. Och idag mår jag toppen!



Nu ska jag möta upp min kära familj.

*

Kommentarer
Postat av: Kim

du har mail =)

2008-08-09 @ 12:06:40
URL: http://dressed-for-success.blogspot.com
Postat av: Linda

tack för igår. det vart en bra kväll.

2008-08-09 @ 13:30:01
Postat av: Tessa

Jo tack tjejer det var helt underbart! Jag höll mig t.o.m till sällskapet hela kvällen!!! Ha typ aldrig hänt.

2008-08-09 @ 16:01:21
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0