Som för 15 år sen

När jag cyklade från jobbet till Bubblan ikväll hörde jag ett bekant ljud. Ett ljud jag hörde mycket för typ 15 år sen. Vibrerande nummerplåt och en mullrande bas. När jag cyklar ut från torggatan på nygge ser jag en ful svart Ford Escort. Den är inbackad utanför Posten. Motorn är avstängd, en kille (som verkar tycka han e häftigast i stan) sitter ensam i bilen och hänger ut genom förarrutan med vänster arm och lyssnar på nåt som jag bara hör basen av. SÅ TÖNTIGT. Asså jävla NÖÖRD. Tittade i förbifarten på han med sån där blick att "men far hem o lägg dig, jävla nörd". Men han tänkte säkert tillbaka "jävla gravida, tråkiga kärring".

Men det är ju så nördigt. Hur fan kan man nånsin ha tyckt att d där e coolt. Har jag ens tyckt det? Nog för att jag har suttit i många bilar med skallrande plåtar, men har jag varit impad av d? Jag älskar ju själv att köra bil med hög volym, med bra musik -på Lemlandsvägen. Inte med extra baslåda i en parkeringsruta på Nygatan.

Rätta mig om jag har fel. Har jag drabbats av kärringsjukan nu när jag fyllt tretti och blivit morsa? Eller hör det till töntigaste man kan göra som 18 åring med nytt körkort?

Kommentarer
Postat av: Camilla

haha gravva tankar =)
snart gör Li samma eller den äldre pojkvännen .. o säger du nåt är du ju född på stenåldern...hade de ens uppfunnit bilar då??? typ

2007-09-27 @ 08:45:06
Postat av: Tessa

Garv! Ska försöka hjärntvätta henne om att det ÄR töntigt. Att hon int ska fastna för de där nördarna. Mm, funkar säkert...

2007-09-27 @ 09:00:02
Postat av: Jenny

Visst stör man sig på de där 18-års töntarna, det behöver man inte vara gravid och tretti för att göra... men man får låta de hållas bara, de kommer över det!
Kraaaaam, längesen!

2007-09-27 @ 10:20:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0