BROTTNING

Chrille har blivit haffad och straffad.
Kenta och grabbarna i ÅKK (Ålands Kraftsportklubb) ordnade en liten surprisebrottningsmatch mellan en tjeckisk/slovakiskt brud och Chrille själv i judosalen. En liten försenad 50-års firning kan man kalla det. Leksaks Pelle, Kenta Sandvik och Elis Högnäs plingade oförväntat (för Chrille) på dörren klockan fyra idag. Med sig hade ju Pelle en liten kylbag med öl. Chrille, som låg i kallingar i soffan och softade med Hufvudstadsbladet vart lagom förvånad. "Jammen tjosan, kom in ni bara". Och så slänger han sig på soffan igen. Jag och Kenta packar deo, handduk, kallingar och shorts i en kasse, Chrille uttrycker: "visste du om d här du?" Så drar de. Lika fort smiter jag iväg till Idrottsgården och gömmer mig på läktarn bland alla åskådare (hur många va d? 20 tror jag).

image71

Bruden heter Petra, har tagit 120 kg i bänkpress och över 200 kg i knäböj=stark. Hon är på resa och stannar till på Åland och hälsar på sin kompis Marcela (Kentas fru). Det tycker Kenta ska utnyttjas, så de söker någon som eventuellt ska gifta sig, finner ingen. Och hittar Chrilles födelsetid. Va?? Ha Chrille fyllt jämnt? Nu jävlar...

...Chrille är stark, och mer uthållig än jag trodde. Han har övertaget för det mesta. Brottningen går i 3 omgångar, och han får hämta andan mellanåt. Petra andras stora djupa andetag, men står lugnt och väntar på Chrille, som måste lägga sig på golvet och återhämta sig. Spyfärdig.


Det var fränt, tänk att som kille brottas med en brud, och inte behöva tänka att man måste ta det lugnt. Skulle det här ha varit för 2 år sedan skulle det nog gått sämre. Chrille har byggt upp sin kondis och uthållighet den senaste tiden med bl. a sina promenader. Jag vart imponerad av min starka gamla judokille! Men även över att en brud kan va så jävla stark!

Klockan fem var det bokat hamburgerbuffé på Garaget. Li kom med, åt ½ 200 grams hamburgare, busade och smörade med idolen Rasmus 13 år, pratade lite med de starka om att hon själv är mycket stark och att hon brukar dricka proteindrinkar. Rasmus åkte hem och halv åtta redan började hon säga att hon var trött. Halv nio sov hon över 3 stolar, medans festen är i full gång. Det är väl jobbigt att måsta äta godis en hel dag.

Chrille drack groggar och shottar, det gjorde även Jens, Johan, Lina (tror Anna höll sig lite mer i skinnet) och några av krafkillarna som var kvar. De hade lättöl oxå, så jag tog 2, GOTT! Mot tio snåret var jag hemma, bar in en sovande Li till sin säng. Va myysit, mumlar hon när jag klär av henne i hennes säng. Jag ber henne gapa, så får jag in lite tandkräm och gnuggar lite på tänderna, ingen protest  =)

Annan fakta:
-Om man åt 5 burgare, á 200 grams biffar, fick man matpengarna tillbaka. 2 av styrkekillarna gjorde det.
-Alla vid samma bord som jag satt åt 1 burgare var, förutom Rasmus 13 bast, som fick i sig 1 ½. Grym grabb! Förstår att Li är impad av honom.
-Jag delade en burgare med Li, och en med Rasmus. Vart proppmätt! Fattar inte hur de där killarna fick i sig över 1 kg  burgare, de kommer förmodligen spy innan kvällen är slut.

Kommentarer
Postat av: Anna L-B

Halloj! En röst i natten...Ja, det var imponerande att se att Chrille orkade så mycket. Som gammal judoka (som det heter så fint) så såg jag att han kunde en hel del av greppen. Kul.
Ja, min kära son börjar bli en stor grabb snart :-).
Vi mätte rygg-mot-rygg tidigare ikväll och konstaterade att det bara är nån ynklig centimeter innan han växt om sin mor!
Fortsättning på kvällen...Vi vandrade vidare till Park sen. Var där någon timme och babblade och drack någon/några öl/drinkar/shots (beroende på person...). Lina o jag var sugna på att åka hem till dem allihop och bara softa med lite gott drickbart. Först tyckte alla att det var en bra idé, men sen när vi frågade en halvtimme senare så var "det försent, för de var för fulla och måste ju vidare på krog"...Har vi hört resonemanget förut...?
Lina o jag travade vidare till Indigo nån timme senare o babblade vidare. Efter nåt tag dök karla-skaran upp också och anslöt sig. Din kära sambo lade sig bla på golvet vid bardisken och Lina&jag fick hälla groggar med lång stråle i munnen på honom. Ett par svenskar breve blev så impade att de ville fotografera det hela.
Till slut återstod bara Arken som enda utväg (va fasen är det för resonemang egentligen???). Lina&jag tvekade, men bestämde oss för att hänga med. Jag har inte varit där på TRE ÅR, så ok, vi knallar väl med!
Jens&Chrille körde lite halvdiskret (beror på vem man jämför med) show vid bardisken i lobbyn.
Höll på att få tokspel efter blinken. Ville hem o käka nattmacka, men min kära man som är ex-dörrvakt skulle ju medla i nåt gräl mellan två främmande fulla idioter, som vi aldrig sett förut. Medan han gjorde det så fick jag först en grön jävla sko i huvudet och sen en grogg över brallorna. Allt kom flygande några meter ifrån och gällde inte alls mig, utan jag råkade bara stå 'ivägen' så att säga...
Vi försökte få hem din kära sambo, men han snubblade iväg i villervallan och jag hoppas han knallade hem.
Nu efter nattmacka, te och koll av biancologgen så ska jag slänga mig i säng. Guten Morgen!

2007-09-09 @ 03:59:51
Postat av: Tessa

Jäklars bara, här har vi bruden som har stenkoll! Värsta storyn 5 på natten, utan stavfel. Tack för infon
=) vaknade av att han grymtade och pratade i sömnen vid halv fem, så han kom nog hem i stormen -utan jacka. Ni verkar haft kul, helt otroligt, man har lärt sig den där visan. E inte det minsta sugen på det, men jag lär nog bli.

2007-09-09 @ 09:43:50
Postat av: Camilla

KUL för Chrille =)
duktigt skrivet av dig Anna , den tiden på natten, impad!

2007-09-09 @ 12:21:58
Postat av: Jenny

Haha, vad roligt! Men bilderna på ÅKK:s hemsida var lite roligare, hihi.

2007-09-09 @ 14:22:54
URL: http://jeneli.webblogg.se
Postat av: Tessa

Hahaha. Jag kan tänka mig d. Glömde ju själv kameran hemma, tur att man har mobil m. kamera. Det är nån jävla "föräldrakontroll" som stoppar mig att komma in på ÅKK´s hemsida. Vill å si, men min häcker ligger ju i krappis och kan int hjälpa mig med dessa spärrar...fään oxå.
=)

2007-09-09 @ 14:36:33
Postat av: Kussa sandy

hahhaha... har vi hört den förrut Anna???? jävla karlar!!
men det var ingen som blev arg då för att dom inte fick svepa ett stop vodka, för att sen hota med att rymma hem till Finland med nattsbåten?? ( men var för sten att hitta terminalen ) IMponerande hur dom orkar. Hur KAN det komma sig att Arken ei fyllan det "enda " stället.. Man skulle faan kunna göra ett slutarbete om det...Synd att jag inte fick var med er tjejer, och TUR att jag slapp vara med killarna... P.s det enda som kunde gjort saken mera yr, e om min kille hade vart där.... som tur e har han slutat dricka!!!!!

2007-09-10 @ 07:54:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0