v.14 - Gravva info

När djungeltrumman nu har börjat, och helt tydligt ingen har missat de sista raderna som stod i inlägget för en vecka sedan, kan jag börja skriva lite mer om buken utan att få någon i chocktillstånd.

Jag blev av någon anledning att mäta magen idag. 81 cm!!! Herregud jag trodde nog den skulle vara närmare 90 cent, för den ser så plutig ut uppifrån, och känns så spänd. Men är man hungrig en gång om dan och äter en par mackor per dygn är det inte så konstigt, att det som förut fick magen att puta nu har sjunkit in. Och det som har börjat växa inuti mig har inte vuxit tillräkligt för att ersätta fettpåsen och de gasfyllda tarmarna som tidigare satt där. Nåja, det är väl i.o.f.s bra att man inte är alltför stor redan, men jag trodde nog att jag skulle vara större i magmåttet. Jag har ju rasat i vikt, och förra veckan visste jag exakt hur de fattiga i U-länderna känner sig, swischade bra i bollen så fort man gjorde nåt som INTE var i slow motion. Men det var nog pga den där mördarmagsjukan, nu e man nästan tip top och snart uppe i marschvikt++ igen.

Bysten är verkligen inte light weight i dagens läge. Och de där blå ytliga ådrorna man ser, är det kärlekstecken eller?!? Blir snyggare med lite solbränna. Så Turkiet väntar om 2½ vecka, var och betalade resan idag, så nu är sparkontot tomt igen. Fast det kan nog bli att sola i bh, för alla jävla bikinin i 75D var ju tillfälligt S L U T på H&M. Det är ju inte riktigt så enkelt att slänga sig topless med gravvapattar i muslimska Turkey heller.

Ingen träning har varit i siktet de senaste 3 veckorna. Men imorgon ska jag på pilates, och på torsdag på pump, skönt att äntligen ha orken tillbaka. Har varit SÅ trött, ni anar inte, satan va jag har sovit. Nu går man på Turbo igen. På fredag morgon åker jag, syster och Li till Stockholm och hälsar på storebror. Hem med sena båten på lördag. Det ska bli middag på restaurang, förmodligen slinker ena foten in på bl.a H&M och den andra följer efter.

Nu är ni lite mer informerade. Ciao.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Är det sant???
Vilken härlig 30-årspresent du fick då!! =)
kramis

2007-05-15 @ 11:58:31
Postat av: Tessa

=) javisst.

2007-05-15 @ 14:33:13
Postat av: Mia

jassa turkiet sager du?Med vem ska du aka? en kompis eller?
Fick forresten 6 stretchiga byxor som jag kommer att kunna ha atminstone hela sommaren. Schysst fick dom av NOra. Dom lag o skrapa i hennes garderob. bra slapp jag shoppa byxor iallfall.

2007-05-18 @ 10:28:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0