Privata veterinärer är som blodiglar, fast på pengar

Bianco
Bianco är nu levnadsglad, pigg och smärtfri, och kommer gärna med på släta promender. UTAN en operation för 1700 euro. En kortisonspruta och B-vitaminspruta + fet B-vitamin pillerdos fick hon. Men rumpan dinglar gärna åt sidan mellan varven, t.ex när hon ruskar på sig eller är så glad så hon viftar på svansen med hela kroppen. Hon klarar heller inte av att gå i trappor eller hoppa upp i soffan. Konstigt nog klarar hon av att hoppa ner, fast hon inte får. Plingar det på dörren hinner hon inte vakna innan hon är på golvet med skall i halsen. Så nu hoppas vi hon håller sig minst såhär kry. 

Lösnaglar
Dom sitter fast, och hårt. Man kan inte klippa tippar, sa Gitta åt mig när hon hade gjort dem åt mig. D kan man visst d, för d har jag gjort nu, och ska göra det en gång till. Dom har nu börjat växa från nagelbanden, så de börjar se risiga ut. Men lossnar gör de inte, neej siddu, icke sa nicke. De sitter som berget, de är fina. Men det är något av ett handikapp. Svårt att t.ex plocka upp mynt från disken, peta sig i näsan, och så fastnar det regnbågens alla färger undertill, så man måste hålla på och rensa hela tiden.

Ryggont
Jag blir inte av med min ryggsmärta! Den har dessutom blivit 5 ggr värre de senaste 2 månaderna. Den är inte så att den kommer och går längre. Utan den sitter in i märgen, ända ut i huden och ner till svanskotan, dygnet runt. Jag blir snart galen. Det är superskönt att stretcha ryggen och intill liggande muskler i olika ställningar, men var gör man det när man e på jobb? Jaa, jag skulle kanske få plats där på golvet brevid disken vid kassan, för toaletterna är för små, alla utrymmen är för små. Snyggt det om personalen står på alla 4 och kröker på sig som en katt, eller ligger på rygg med benen i alla möjliga vinklar, näpp. Så istället har man säkert en beskymmersrynka som ständigt är spänd pga den irriterande smärtan som molar i svanken. Kanske de kör botoxinjektioner nånstans här på ön?

Kommentarer
Postat av: Camilla

Halloj,
ring o hör m Heidi Räsänen (Emilias mamma) om hon kan hjälpa dig ... hon kör ju både laser o ackupunktur. Hälsa från mig!
så får du kolla in hennes lilla 1månads baby oxå =)
Lycka till!

2007-05-16 @ 08:50:49
Postat av: Camilla

Halloj,
pröva på om Heidi Räsänen (Emilias mamma)kan hjälpa dig med din rygg, hon kör både laser o ackupunktur ,hon har en liten 1 månads kille ,o hon är jättte duktig o gullig.
Det kan alltid löna sig att testa eller hur??!! Vi kan komma m om du inte vill gå själv =)

2007-05-16 @ 09:20:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0