Morsdag

Vid sex tiden kommer en trött flicka med tovigt hår vid sidan av min säng "jag har kissat, får jag komma upp?" (Hon får inte komma okissad i vår säng). Mysigt kryper hon upp under mitt täcke och somnar om, vaknar några timmar senare och går och knäpper på Tv´n, själv myser man vidare. En stund senare påminner jag henne om att det är morsdag, och hon springer och hämtar ett paket som hon lagat på dagis. Världens finaste morsdagspresent, en bild på henne i glasram med pålimmade lila mosaikliknande bitar, verkligen fin!

Nya Åland har tydligen nån "bästa mamma"-nominering, där mammorna som blivit inmessade av någon, listas upp bland hundra andra i tidningen. Opersonligt. Jag var inte heller med. Fast hellre skulle jag nog som mamma bli nämnd i min dotters blogg att bättre mamma kan man inte ha! Och det har jag, den bästa mamman som finns! Hon är generös, omtänksam, hjälpsam, gullig, go, alltid glad etc. och nästan FÖR snäll.


Så här nominerar jag min mamma Margareta till den BÄSTA MAMMAN,
skulle aldrig byta ut henne mot någon annan mamma.

Hoppas alla mammor därute får en riktigt trevlig Morsdag.

Kommentarer
Postat av: Mia

Tror du att man fick overhuvudtaget nage grattis igar?????Neeeeehejj inte d. Innnngen tycker om mig.Jag ska ata upp all glass i frysen o inte lamna nat till nan annan!Sa de sa, sucker!Dar fick ni!

2007-05-14 @ 17:21:06
Postat av: Tessa

Hahaha, gulle. Ät upp glassen du, det är du värd. Existerar ens mothersday där du bor? Tur att du vet att vi tycker om dig iallafall, trots att du vräker i dig all glass i trans =) Kramis

2007-05-15 @ 10:55:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0