ja d va nog 20 år sen

Nu har jag tänkt skriva om det här hur länge som helst.

Igår var jag och träna igen, hade samma smärta lilla instruktör, med samma fönade och sprayade hår, som man hade då Samantha Fox hängde på tapeten....hon har ALLTID sån frisyr, första gången vart jag lite fnissig. Men nuförtiden tycker jag bara att hon passar i det. Det är HON. Gullig, alltid glad och faktiskt stark med tanke på att hon typ e en o femti lång, väger förtti kilo, och har 80-tals frilla.

Eller det kanske är så att jag är så jävla ute, och inte vet om att det börjar bli inne igen?? Who cares. I dagens läge får man se ut hur som helst, och man är ändå inte ute. Det här årtiondet har jag väntat på länge. Hoppas det är här för att stanna. Snart har man väl tuperad och uppsprejad pannlugg som en vägg, 10 cent upp i skyn, med en bakåtkrull högst upp, . D va tider det.

Kommentarer
Postat av: Camilla

ja dessa härliga frillor som väcker minnen, skulle någon gång innan sampa o efter flickorna permanenta mitt långa hår.. blev pudelaktigt så då kom saxen fram o det blev stubb istället...garv...för mig själv.. då kändes inte pudelfrillan helt inne, haha

2007-03-20 @ 12:08:57
Postat av: Jenny

Javisst är det HON och hon är jättebra och allting, men nog tycker man det är liiiite tragiskt ändå när vissa fastnar i samma frilla i 20 år.
Fast, som du säger, man kan komma med påfågelsfjädrar och kaninöron på skallen nuförtiden utan att nån höjer på ögonbrynen.

2007-03-20 @ 14:49:43
URL: http://jeneli.webblogg.se
Postat av: Kussa sandy

Jo, och jag kommer undan med att ha ett fnöskigt,sönderfärgat, avskavat, hemmaklippt skandinaviskt skithår, utan att andra än Tessa vänder på nacken!!! Det kan jag leva med...

2007-03-21 @ 07:18:34
Postat av: Tessa

Garv.
Svägis, har du nå sköna bilder, så plocka fram dem när jag kommer!

Kussa, samma hårkvalitet i 20 år...stackare. Ses på fredag. Längtar! Kanske har med nån personlig gåva. Puss.

2007-03-21 @ 09:35:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0