Då var man fast

Jag har blivit beroende.

Huuto.net heter det. Sajten där jag hänger för att kolla in eventuella kap. Det är en auktionssajt, där man kan köpa och sälja allt mellan himmel och jord, på finska...bra d så man lär sig lite  =)   sitter för tillfället och klämmer på ett par adidas skor åt Li, fina beggade, har bjudit 12 euro, och ingen vill bjuda över, heheee. Sen så har jag lagt upp lite kläder till försäljning, lite sportkläder i bra märken, som jag tydligen har alldeles för mycket av. Får se om nån vill ha dem. Sen skickas det bara på posten efter att man betalat säljaren den begärda summan. Jag som måste städa, nånting värre än Katrina har varit och hälsat på här inatt, fy fan hur det ser ut. Så det kanske är bäst att jag kortsluter datorn och sätter igång och feja här. För följande dagar lär det inte bli av. Imorgon börjar jobbet.

Jobbar:
Tisdag 12-20
Onsdag 9-17
Torsdag 12-20
Fredag 12-20
Lördag 10.30-16

Sen har jag inte schema längre för tillfället. Ann-Lis på jobbet är bortrest (någon annans tur att resa nu), så jag jobbar heltid medans hon är borta 2 veckor, passar mig utmärkt då jag är något törstig på att få jobba nu. Sen ska jag fortsätta jobba åtminstone 3 dagar i veckan.

Idag är Li första ordentliga dagen på dagis. Vi måsta ju väcka henne kvart i tio då hon fortfarande låg och snarka. Vi var inte på dagiset innan halv elva, men vad gör det, första dagen lixom. Hon sprang glatt ut på gården bland alla lekande barn. Hej dååå Bianco!!! skrek hon i farten. Hämtar henne fyra. Nu ska jag sanera.


Kommentarer
Postat av: Camilla

tjosan, bra att du sätter ut ditt schema här ifall man vill bjuda på middag =) onsdag då kanske men vi hörs senare, det vart lite för mycket igår även för mig =) kramis

2007-03-12 @ 11:41:56
Postat av: Mia

tror du att man kan lasa din blogg utan att Lochlainn river ner nat i andra rummet da?? fittans unge. Han maste ha nat att gora hela tiden. tacka fan for att han ska pa dagos imorron iallafall. piiiiiiss out maaaan

2007-03-12 @ 12:08:04
Postat av: Tessa

Sätt ut han barfota några minuter så kyler han ner sig lite =)

2007-03-12 @ 22:23:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0