2 veckor - NÄH DU SKOJAR!

Man har varit hemma ett tag nu, känns som en vecka.

Första dagen på jobb igår, schyrre kul. Det kliade så i fringarna på mig så jag hade svårt att koncentrera mig på en sak i taget. Skulle jag t.ex gå ner till lagret och hämta några grejer, så tog det MINST en kvart, för jag måste ju städa och fixa lite därnere. Samma sak när jag skulle gå ut till lagret i Kinoteatern, så måsta jag dyka ner i en massa lådor, och se om jag hittade nåt kul som man kunde sätta fram. Stortrivs.

Har hunnit med både pump och pilates denna vecka. Idag var ALLA pass fullsatta (morr) så jag har suttit framför datorn istället. Imorgon väntar pump igen. Fy usch vilket dåligt skick jag e i, känner mig som en nybörjare. Vill ju så gärna orka lika mycket som i december, men det är bara att säga bye bye till det. I fredags när jag var på box med Jajja så trodde jag pumpen skulle stanna, och idag när jag cyklade hem i 5 km/h så fick jag sån satans mjölksyra i låren, pulsen jobbade i hundrasjutti och jag flåsade hela vägen upp för trappan och in i hallen hemma. Lite svettig på ryggen var jag oxå. Känns ju inte bättre att man har en stor korv på magen som jag ALDRIG kommer att få bort.

Men om jag tänker efter riktigt noga så kan jag nog gå och bära på en länk lördagskorv och vara i sämre skick än en som har pacemaker om jag får åka till Thailand 2 månader per år och dricka öl för under 1 euro styck (dagligen). Fast nackdelen är ju då att jag efter några resor kanske inte längre har bara EN länk korv att bära på utan ser mer ut som en Belgisk Blå...


Kommentarer
Postat av: Camilla

Haha du korv på magen! drog du in magen o använde genomskinlig eller kanske brun =) korsett då eller?? du var ju nog ganska så duktig på att visa magen på resedagboksbilderna o någon korv där såg inte jag, så har den kommit sen hemkomsten då eller?
kram

2007-03-15 @ 09:32:46
Postat av: Tessa

Hahaha, jag drog nog in buken om det var en kamera i närheten. Sen så är jag ju ganska bra på Photoshop =)

2007-03-15 @ 20:47:03
Postat av: kussa sandy

Beklagar att du är tjock, att du flagar och att du har dålig kondis. Önskar att jag visste hur det känns för dig. Nästa helg kan du komma och titta på hur det ska se ut på riktigt!!! Älskar dig!!!

2007-03-17 @ 10:04:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0