Det finns folk som har tråkigt

En man kom in till Dillen idag och började fråga frågor om våra kulor på lösvikt. Konstiga, onödiga, irriterade frågor. Som han egentligen redan visste svaret på. Men han ville bara jävlas och påpeka att vi inte riktigt hade ordning med alla skyltar och priser utsatta i butiken. Och fullt med folk hade vi.

Till slut vart man ju trött på hans nötande och förklarade lugnt att "är du här för att bråka kan du gå". Han fortsatte nöta lite och vart irriterad och kallade mig till slut "jävla kärring". Jag hade tidigare upptäckt att han luktade lite alkohol. Så jag sa när han vänt sig om för att gå "drick mer sprit så blir du säkert på bättre humör, du stinker ju!"

JÄVLA IDIOT! Säger jag bara. Skulle han stannat kvar så skulle det nog kommit ord ur mig som jag fått ångra. Skulle bergis flygit på honom eller ringt snuten. Jag gick och störde mig och upprepade hans asiga kommentarer i en par timmar efteråt. Inga sköna hormoner att leka med här inte. Så tur att han avlägsnade sig. Jag glömmer aldrig hans utseende, hoppas jag slipper se honom igen. As.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Ja, riktig jävla skitstövel var han. Ful som stryk, till på köpet. Faktiskt snyggt med ett grått kråkbo i en knocka bak i nacken.
"... och ful är du också!" borde jag ha ropat efter att du sa att han stank.

2007-07-05 @ 07:22:37
URL: http://jeneli.webblogg.se
Postat av: Tessa

Hahah, känns bättre nu, ju mer nedklankning desto bättre. Det flög säkert spott ur hans mun när han prata sådär spänt oxå. Usch.

2007-07-05 @ 08:31:01
Postat av: sanna

uj vilken typ,finns såna störiga flanörer överallt..igår ringde en himla "trevlig" karl..(på tal om översittar gubbar d skrivits om på senaste i tidningarna)Han bad bli förenad till en viss anknytning då upptaget fick han i nerverna tydligen bad mig eftersom han minnsann visste hur en växel funkar att koppla förbi honom då han hette faktiskt....och hade viktiga ärenden minsann, lilla receptionist typ...OKEJ,så ska man låta trevlig tillbaka..ooooooo vad det är härligt att arbeta i servicebranschen ibland..not mrrr

2007-07-06 @ 11:10:24
Postat av: Tessa

Men lite översittarstil...vilken nörd. Ja tyvärr kan man ju inte alltid hålla sig
=)

2007-07-07 @ 22:26:13
Postat av: Camilla

Tänk istället att det kanske var skit länge sen de fick sist så går det lättare att le tillbaka åt dem
=)

2007-07-08 @ 11:55:21
Postat av: Tessa

garv, den va bra. Så blir det lite "na na na na naaa naaa" bakom disken. YES!

2007-07-08 @ 15:54:16
Postat av: syster

"Drick mer alkohol............" Haha,där fick du till det =)Varför kan inte jag komma på sånadär kommentarer när surgubbar/kärringar kommer in å klagar på select?!Istället blir man bara paff och börjar stamma!Förstår mig inte på sånadär människor som måste gnälla på småsaker,finns väl värre saker att klaga på än att det tex ligger ett halvskruttigt äppel i fruktkorgen på select...suck!

2007-07-29 @ 20:47:06
Postat av: Tessa

Ja det bara flög ur mig =) idiot som söker fel.

2007-07-30 @ 00:28:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0