Jag unnar mig lite

Fick presentkort på 2 timmars thailändsk massage i julklapp. Kommer inte lägligare tillfälle att använda den. Ringer upp, och jag får välja tid själv. 20.30? Passar fint. Yess!

Sket i pumpen, för den hade jag absolut ingen lust att gå på, har varken fyllt på nå depåer för träning idag (för en "bärlis" berlinermunk räknas inte) + att jag börjar bli lite smått irriterad på att det här ekorrhjulet som man står och slirar i här hemma.

Nej, dax för nåt annorlunda: Thaimassage. Jag hoppar på cykeln och cylar iväg till Ålandsvägen 67 i mysdress. Möts av en glad thaitjej i ett vitt ljust rum. Sawadee kaa, hälsar vi. Kastar mig på sängen och så börjar hon klämma och bända. För det är just d som det går ut på. Tryckmassage och stretchning i alla dess former, över nästan hela kroppen

(Självutlösningen på kameran var lite för snabb, så vi höll ju på att skratta ihjäl oss av stress när vi skulle knyta ihop oss och bända lite. För sådär glad tror jag inte hon såg ut under de 2 timmar massagen varade. )

Jag unnar mig lite

Rekommenderar detta till alla, speciellt till de som är i behov av närkontakt. Utdöd på kramar och beröring, så var det här som att ladda batterierna. Nu klarar jag mig nog några dagar till, och då borde (enligt mina uträkningar) surmulan ha vaknat.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Haha, du e slut du. Tar med kameran till massagen och ber massören posa.
Nåå... jag vet hur det känns att ha brist av närkontakt, man blir helt slut. Jag ska krama dig extra hårt nästa gång. Förresten, jag sov ovanpå er inatt ;)

2007-01-05 @ 08:25:03
URL: http://jeneli.webblogg.se
Postat av: Tessa

Va?? Gjorde du, din lymmel =) idag har jag fått en kram, av den jag ville ha av, mmm den va go. Men jag ligger fortfarande på minus, så alla kramar mottages hjärtligt.

Jo ja måsta ha med kameran, fniss, asgarv förresten, det är lite slut gjort. Men men...

2007-01-05 @ 14:26:11
Postat av: milus

jaaa du maste nog ta ett snack med bjornen darhemma. Sag att nu fittan racker d med sura miner o att folk mar daligt nar man inga far stora kramar mellan varven. Kanske d blir battre nar bjornen kommer till solen. Kanske han har kallt.

2007-01-07 @ 17:10:02
Postat av: Kussa Sandy

Kramsemester i solen e nog bästa medicinen!!Jaa, och lite pitt oxå då föresten.. Brukar säga åt Robbe:guuuuuuule, jag har gömt en överaskning på kroppen någostans,kaaaan inte du leta efter den???? Snäääääällla????eller: gulle jg tror jag har någonting som sitter fast på mina läppar, kan du försöka ta bort den? jaa, eller så finns det ju alltid: NU SAAAAAAATAN VILL JAG KNULLA !!!
Lycka till älskling..mera mys åt folket!!!!!!!

2007-01-07 @ 18:11:39
Postat av: Tessa

ehrm, du e så mild Sandy =) allt gott nu. Puss puss

2007-01-07 @ 22:31:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0