Nu måste hon väl ha varit snäll

Börjar med att skriva G R A T T I S kusin Sandra på födelsedagen! Nu är du åxå en 30 plussare. Tvätta inte badrumsspegeln, och byt ut lamporna till svaga 30 wattare, så syns rynkorna mindre. För övrigt så kan man vara glad att man blir snyggare med åren, för jag hitta fotografier från högga häromdagen, fy fan hur man såg ut.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Igår möts jag i dörren av en något så glad flicka som berättar att hon fått en häst! Och det är sant. Li, moster Jessica och moffa Bror har köpt en häst, eller pappa Chrille köpte 1/3 del till Li. En sexårig varmblodig travhäst som heter Eldorado Broline. Vi var ju självklart och hälsade på ikväll när den anlände efter en lång resa från Sverige. Så nu har syster min projekt igen, sätta igång kraken, som varit lite misskött på senare tid. Han var så snäll, stod i stilla och lät sig behandlas hur som helst, trots den långa dagen.

Får se om det blir nån stallflicka av Spidermantjejen. Hon gillar ju att sitta på hästar iallafall. De hade lite svårt att tro att det var sanning hon pratade på dagis idag, vilket är helt förståeligt, det är inte varje tre åring som har en egen häst.

104957-55

I övrigt så har jag en liten släng av foglossnings symptom igen. Det drar och strålar i svanskotan, läste på nätet om det och nu vet att jag inte är ensam. Det känns som om nåt håller på att gå av. Men det känns bara när man böjer på nacken framåt eller böjer sig ner. Så det är väl bara att undvika d då. Går säkert över.

Är ledig hela helgen, och jag tror nästan inte det är sant. Va skönt. Och bra väder har de lovat oxå. Tror jag ska gå o sova tidigt idag, är trött!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Nu har hon varit snäll minst hela sommaren gulle =)
Nu vill nog Des snabbt med o titta o prova när hon får höra detta...men vi har barnbyte inatt med Näsmans dvs 1 barn hit 1 barn dit = summan konstant

2007-08-03 @ 21:40:57
Postat av: Jenny

Åh, vilken söt pålle!

2007-08-04 @ 07:06:41
URL: http://jeneli.webblogg.se
Postat av: Tessa

Jo hon ha ju varit snäll. Fast gårdagen var gnällig från dagishämtning till läggdax, jobbig dagisvecka? Helt acceptabelt.
Barnbyte
=)
d e ju rätt smart juh. Ska jag å ha när barna är större. Hoppas jag har nån att byta med bara. Man kanske inte låter Li och Lochlainn sova över hos varann när de är 14...
=)

2007-08-04 @ 08:39:27
Postat av: Camilla

hur är det med Sampa o Li då...? känns det tryggt...

2007-08-05 @ 11:30:56
Postat av: Tessa

Hahahaaa, Sampa o Li ja. De har ju sina stunder de vill va "ifred". Ho hoh
=) Där krävs ett övervakande öga.

2007-08-07 @ 19:40:50
Postat av: kussa sandy

Jo, en häst då hon e tre och silikon-tissor till artonårsdan! Den ena presenten efter den andra...

2007-08-13 @ 09:09:47
Postat av: Tessa

Hahaha, "D måst hon ju få om hon e missnöjd" svarar hennes far. Men ärver hon mina så behöver hon ju inga sillisar, fast eventuellt lyft kanske hon föredrar.

2007-08-13 @ 09:11:44
Postat av: dessi

Åh vilken fin häst,kommer du ihåg att du lovade att jag skulle få komma med och titta till hästarna nån dag. Snälla snart
/dessi

2007-08-13 @ 21:33:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0