Klädparty!

Är du å en sån som lovar att komma och sen får förhinder rätt snabbt inpå det planerade partyt och måste avboka? Nu syftar jag givetvis på Me & I klädpartyt. Det krävs helst ett visst antal gäster för att det ska vara någon idé att ha party. Man kanske bakar, förbereder ett och annat inför de inbjudna gästerna. Och så får de förhinder. Samma dag eller kvällen innan. Va?? Nej inte du oxå! Idag vart det hux flux 2 avbokningar och kvar vart vi ju som tur var 3 st + några barn, tur d.

Stor eloge till Susanna som tog sig ända från Strömma, över 3 mil enkel väg, med huvudvärk (? eller nåt liknande, för kry var hon inte) och var väl här max 30 minuter, gjorde en nätt beställning och måste dra tillbaka 3 mil hem. Gullevän. Fast jag tyckte ju synd om henne då hon var så hängig och slut, men strongt att komma! Tack Sannis.

Jag är inte sur eller nåt på de där SVIIIKARNA, men det är så typiskt att det kommer annat emellan. Jag har säkert gjort nåt liknande själv nån gång, påminn mig bara! Iallafall så var kläderna JÄTTEFINA och jag fick ihop en liten beställning innehållande:

-en topp/tunika till mig själv (mörkgrå med vita moln, och snörning i rosa ovanför kulan, som kan användas innan, under och efter graviditet, smart!
-värdinnegåvan. Gratis! En röd tunika med dödsskalle på åt Li.
-ett REA plagg. Fleecejacka i rött åt Li med dödskalle på.
-ett par sköna, snygga plyschbyxor åt Li, bruna.
-en tunika till åt Li, i rött/orange och stora blommor, cool.

Nu har jag förmodligen glömt att skriva nåt. Återstår att se vad beställningen innehåller sen när den kommer, blir väl julafton som vanligt.

Li träffade en ny kompis Jade, Sofia Alholms sötnos, som ville ha mera shoklaaa. Kusinerna Samuel och Dessi var med och fick sig lite nya plagg. Satan vilken plötslig halsbränna jag fick. Måst rota fram Rennie.

Bettans har givit över 80 euro på 2 dagar, sen så ska man ju skänka 30 euro för bordshyran oxå. Men jag har några dagar kvar att sälja skrot, så jag hoppas det kommer in några slantar till, även fast jag redan är helnöjd och har sålt över förväntan.

---

Bäst jag går o lägger mig så jag inte vaknar försoven 08.54 imorgon bitti igen (!) Fast jag var och öppnade butiken redan 09.04, slå det ni.

---

Kommentarer
Postat av: Kussa sandy

Inte illa med sådan eld i arslet på morgonen. Du har ju tur du som inte behöver lägga morgon-make innnan du drar hemmifrån / eller borsta håret... P.s. fick höra igår av en gammal Kärr*****ing att " du ser MYCKET yngre och fräschare ut i verkligheten än på ditt förlovningsfoto... VERKLIGEN"...grrrrrr...APA!!!!!! ( tog det INTE som en komplimang ty då det var ju bara ett halvt år sen, och jag var jättenöjd md kortet...) grrrrr....

2007-08-24 @ 13:13:20
Postat av: Tessa

Ammeh, klart du ska ta d som en komplimang. Vet själv inte vilket kort hon menar, men skulle du hellre vilja höra tvärt om??? Lägga morgon make, sku kanske borda, men who cares lixom. Idag kom en thaia in och skratta åt mig, pekade på mitt finniga plyte och sa att det nog är en pojke i magen. Bara man skulle kunna låta endast EN pormask vara så kanske man int sku se ut som en tonåring. Faktiskt snyggt och se ut som om ma har vattkoppor.

2007-08-24 @ 16:39:21
Postat av: Jenny

Mjo, man har ju bokat in ett och annat enjoparty och folk "kaaanske kommer". Säg nej från början om man inte har lust tycker jag!
Jadu... jag trodde man hade finnar i tonåren, men tydligen ska de ploppa upp titt som tätt genom hela livet. Känner hur det svider på läppen idag, en ny "kusin" på G.

2007-08-25 @ 07:47:46
URL: http://jeneli.webblogg.se
Postat av: sanna

jajisses:) jäkla tur man dök upp hör jag på tongången här:) hjälp har för mig att jag är en såndär svikare emellanåt också..men tack för elogen denna gång:)och
fint att du har dåligt minne..

2007-08-27 @ 10:19:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0