En sjötripp

Efter frukost på Hotell Esplanad så bjöd dagens soliga väder på sjöinspiration, trots den där rykande motorn så gav jag med mig, sjön suger ju faktiskt. inte. Med pic nic med, fammo Runa, Bianco, Li, jag och Chrille begav vi oss söder ut från västra hamnen till "släta klipporna". Det var rikigt skönt.

image58

Sjöturen bjöd på bl.a:

-lite teater inkl. pang pang lekar mellan far och dotter, tror de sprang omkring och verkligen lekte i över en halv timme med pinnar som "bysse".
-
Nakenbad, jag har inte varit i spa´t i år än, och knappast Runa heller, så de resterande svalkade sig i det svinkalla vattnet. Även grannarna på klippan brevid tog sig nakendopp.
-Käk. Färska hallon, vindruvor, mera frukt, olika mackor, kaffe och kanelbullar.

------------------------------------------------------------------------------------

På kvällen var jag åter igen till Espen och rensade igenom mitt flyttgods som ska till Bettans Bod. Jag hittade min låda med gamla fotoalbum, och man börjar faktiskt garva. Finner lixom inga ord över hur man såg ut. Synd att jag inte har nån scanner.

Åter ½ låda skräp rakt i sopis
1 låda till Bettans-samlingen
och 1 till Emmaus.

Det har minskat med rätt många lådor i det där stackars förrådet i Espens källare. Snart kan de få in lite hotellprylar dit över vintern, för de stänger ju hotellet på torsdag, för sjömansskolans mindre lugna elever  =)  då ska jag ha rensat klart. Hälften av det jag satte i skräplådan som skulle kastas var ju förståss Li och rota i "mamma kan jag få den här". Slutade med att hon släpade hem en kass med diverse prylar, inkl. mina fina barbiedockor som jag hitta. Barbie, Ken och 2 barn, och en riktig snöprinsess Barbie, som nya. Resten var rent sagt skit. Trasiga porslinsgrejer, färgat plastdekor till julgransbelysningens lampor etc. Men glad vart hon och tackade mig sött med en lång ramsa som gick ungefär såhär: Tack snääälla mamma för att jag fick alla dina gamla grejer. Du e sååå himla gulli, skrulli, söt, pungsmör!

Nu e man täppt i näsan (?) tröttheten har visat sig enorm under helgen, tur att man är ledig imorgon ännu, men jag har inga större krämpor. Förutom att jag skulle behöva TENA blöja,  ja det är iallafall ingen risk att mina slemhinnor torkar ut kan jag säga. Herregud! Var kommer allt ifrån???

Imorgon ska Li sova hos mommo och moffa igen, då jag börjar 9 på tisdag. Och det funkar ju inte för mig vet ni ju redan. Hon tycker att det är lajbans, och vad är bättre än det. Hon har redan planerat att hon ska ta med cykeln dit, och att hon inte behöver nåt snöre som man kan dra henne med, som hon hade sist (flera månader sedan), för nu har hon ju druckit "prottiindrink som farsan och fått såå starka muskler".

Kommentarer
Postat av: Camilla

lilla gullet, stark som pappa, fniss ska hon ta o slå det kvinnliga rekordet i nakenlyft kanske?
nu var det länge sen vi träffades känner jag
snart börjas det med bjudmiddagar igen för att fresta över er =)
kram

2007-08-06 @ 09:08:07
Postat av: Camilla

Kanske Li behöver Sampas gamla cykel hos mommo o moffa innan den är HELT sönder skruvad av killen

2007-08-06 @ 15:28:17
Postat av: Tessa

Haha, ja det förvånar ju inte mig ifall hon börjar med nakenlyft-fasoner längre fram
=)
cykeln, kan ju ta en titt på den, men ska hon stå o cykla eller? Var den inte sadellös, hahaha.

2007-08-07 @ 19:38:35
Postat av: Jenny

Scanner? Ta bild med digitalkameran på bilden. Så har jag gjort :D
Jaså, det krävs en graviditet för att få slemhinnorna att funka som de ska? Annars är ju ACOs intimsalva skitbra. Bra och skönt glid ;)

2007-08-07 @ 21:41:31
URL: http://jeneli.webblogg.se
Postat av: Tessa

Men satan va smart du e då! Självklart tar man kort med digikam! Shit, nu har jag ingen ursäkt asså, nu måste jag asså publicera ett gammalt AS kort på mig?
Ja d där med slemhinnorna, bara att sätta igång en graviditet nu, så slipper du Acos salvan
;o)

2007-08-07 @ 22:39:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0