Organiserat i glas-skåpet?

Det har hänt igen. Vi har såna där färggranna plastmuggar från IKEA, går jättebra att trava dem alla 6 på varann, och så har vi några Duralex glas, som oxå går att ha 2 och 2 på varann, och några blå Iitala. Plus att vi har några udda muggar och glas. Mmm, okej, min kära Chrille har nog tappat den där förmågan att sortera glasen i skåpet så alla få rum. När jag öppnade skåpet igår möts jag av ett huller om buller: blå IKEA plastmugg ovanpå ett Duralex glas, ett blått Iitala glas tajt tryckt en gul IKEA mugg osv. Han har alltså INGET system när det gäller att plocka ur diskmaskin, jag hittar oxå Biancos matskål bland kastrullerna ibland, och ibland i torkskåpet, i min värld har man hundmatskålen på golvet.

Det är inte alla som har en karl som plockar i och ur diskmaskinen, så jag klagar inte, okej jag kan lite fint frågat vilket system han använder sig av, men jag har bara glatt fått till svar "dom är ju i rätt skåp iallafall".

Kommentarer
Postat av: Jenny

I mina skåp trängs tallrikarna med mobilladdare och grytlappar. Vissa människor bara har inte det där systemet inprogrammerat...

2006-09-20 @ 10:21:59
Postat av: kusin sandy

SKÖRBJUGG=Bristsjukdom på grund av för lite C-vitamin, vanlig på långa resor med fartyg då kosten var ensidig och C-vitamin fattig.Tydligaste symptom är tandlossning. Även huden kan börja blöda. En skröna är att en svensk studen fick det nyligen på grund av han bara åt nudlar. Första fallet i Sverige på 100 år. Snart har vi tydligen det första på Åland också!!! Sprätta!!!

2006-09-20 @ 11:43:43
Postat av: Tessa

Jaha, gulligt att du tog dig tid att leta på internet vad skörbjugg betyder. Visste ju redan d, förutom fallet med nudlarna. Och du gumman, man kan nog få skörbjugg av vin och öl oxå! Så håll dig i kragen.

2006-09-20 @ 13:26:22
Postat av: Tessa

Asgarv. Jenny, ja d där med inproggad organisering, i mitt kryddskåp ser det INTE ut som i glas skåpet, d kan jag ju erkänna. Men glasen och tallrikarna kan väl få vara med sin släkt? Eller måste du bara utnyttja det där trekantstomrummet som blir över mellan hörnet och tallriken genom att trotta dit en laddare?

2006-09-20 @ 13:28:55
Postat av: Annica

HAHA, fy satan, precis som att du skulle beskriva Gustavs diskmaskins-urplocknings "teknik", kanske ett manligt fenomen de där... Brukar tyst å försiktit gå efter honom å sätta allt på sin rätta plats, om man nu hittar allt, e ju trots allt snällt att han försöker hjälpa till... Å Jenny, brödlådan e annars ett sju helvete bra ställe att samla saker på, typ laddare, kondomer, pennor å lite mediciner...

2006-09-20 @ 15:32:15
Postat av: Tessa

Ho ho ha ha, brödlådan. Inga pjåkigt ställe d heller. Ska kolla d på fredag =) kramis

2006-09-20 @ 19:14:33
Postat av: svägerskan

Va råddiga ni verkar... hos oss är allt på sina rätta platser... överst... eller underst...=)

2006-09-21 @ 10:03:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0