Middag, Skansen, shopping och spyor

Torsdagens färd till Stockholm gick bra, Li var något gnällig hela dan till och från. Fast på kvällen var vi till brorsans jobb och käkade, det kom in mellis efter mellis och mitt i allt en supergod grogg, han kan min bror  =)  efter att man fått smak på det goda, så ville man ju ha nån öl till. Orolig för att inte Li skulle palla sitta där fem timmar så gick jag och Annica till BR Leksaker medans Li åt glass, köpte nån liten äcklig häst med borste etc. i en liten väska i hårdplast, så hon skulle ha nåt att göra. Den dög. Den är nu väl gömd till nästa gång den kan behövas. Diggar inte sånt där krafs.

Vid tio traskade vi mot Annicas lya. Li gick o tutta, och Annica öppnade en flaska vin åt mig...och till Chrille, trodde jag. Men han smaka int ens, så jag drack upp hans glas med... och fyllde på mitt eget igen och igen, tills jag kom på att bara jag var full, och alla andra nyktra. Det var väl  fem cent kvar i flarran på fredag morgon....

Fredagen bjöd på Skansen, i regn. Men det gjorde inget kan jag säga. För på Skansenbutiken säljer de minsann paraply och engångs regnrockar! Glada vart vi juh och det var mycket intressantare att gå på Skansen i regniga september än i soliga, varma Juli. För djuren var så aktiva. Björnarna busade och simmade ihop, så nära glaset att vi stod "nos mot nos". Helt otroligt vilka bjässar det är de där! Och snabba! Kul att se när björnungarna jagar den stackars räven som är med i deras inhängnad.

På vägen till Eckerö färjan så blev det H&M och Flygfyren. På H&M hittade jag lite kläder på 25 minuter, Chrille satt med Li i bilen, för hon sov. Lite stress shopping är bättre än inget H&M alls. Flygfyren fyndade vi krossade tomater "tag 4 för 10 kr". Int för att jag vet, men kan tänka mig att priset är trippelt på kantarellen, ska checkas upp. Och lite annat smått och gott, kul med nya matvaror.

Den fina nya Ms Eckerö gungade som fan. De hade ställt in 17-turen, men körde sista. Som tur var hade jag tagit prostafen (sjösjukepiller som alltid funkar) men NÄ! Vem låg inte och spydde som en gris på toan med könshår och torkat piss längs innerkanten. Det var inte svårt att få fram nån kräkreflex där kan jag säga! Blås ner i toan så alla lukter sprids uppåt, ta sen ett djupt andetag genom näsan och vipps så är magen tömd, och ögonen knallröda och den sönderfrätta halsen svider av magsyrorna.

Fan att man alltid ska bli så dålig.
Fan, trodde jag faktiskt att prostafen även skulle hjälpa mot krappula?

Kommentarer
Postat av: Kussa Sandy

FY FITTAN på ren svenska vad de e asigt att böa..Blir själv sjösjuk som ett litet as, men även bilsjuk, bussjuk, samt flygsjuk. Det ända som funkar är tyvärr SPRIT..fungerar dock inte om man redan har krappula..sorry! Inte fränt att åka "majja" och vara grön in fejset och leka ball..Inte coolt!!

2006-09-11 @ 11:57:46
Postat av: Jenny

Haha, jag brukar köra samma knep i krappulan. Man kan tänka på att typ Bio-Tom suttit och skitit på toan.
Det där med att blåsa måste jag prova, smart!

2006-09-11 @ 12:05:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0