Klipper snart naglarna ner till roten

Har pratat om acne tidigare, men nu är det riktigt riktigt illa. Går tydligen igenom en svår period av acne, känns ju sådär, det är ju inte så att det är 16 man fyller i februari, nä just så, utan 30. Är det normalt att få såna här hudåkommor vid trettiårs åldern???? Normalt så brukar jag ha typ 2 röda prickar som tar ungefär en månad på sig att läka, eftersom jag hela tiden ska dit o krafsa, och klämma, det kan ju finnas någge kvar. Men nu har jag typ 6-7!!! Känner mig väldans attraktiv.

Ni som känner den sidan av mig så är det ju inte så att jag kan låta de där små blämmorna va ifred. Utan har man ingen finne, så tar man fram den bästa spegeln i bästa ljuset för att hitta en eventuellt förstorad pormask att klämma ut...tills det blir en skorpa...så man har nåt att pilla på några veckor, skitsamma att det ser ut att man sku ha blivit träffat av hagel, bara man har nåt att krafsa på.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Ja, herregud för acne. Jag var till hälsokostaffärn i H:sand och visade upp mitt fejs, hon bara "aj aj aj" och gav mig en stark tea-tree olja och tabletter för magen, som vill öppna sig gärna minst tre gånger om dagen, hon påstod att magens mående speglas i ansiktet. Så... har du dålig mage? 30 förresten, på riktigt? Näää...

2006-10-15 @ 22:40:33
Postat av: Tessa

Dålig mage? Ha ju börjat dricka kaffe som jag hata för att jag ska bli skitnödig. Man skiter cement helt enkelt. Va va d för tabletts?

2006-10-16 @ 08:23:34
Postat av: svägerskan

Du behöver inte ha ångest för 30! Det är ju då allt det roliga börjar.. med ålderns rätt..typ

2006-10-16 @ 14:14:00
Postat av: Tessa

De e bra svägis, peppa mig bara. Ska bli spännande vad som börjar efter tretti! Ingen ångest.

2006-10-16 @ 19:57:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0