Privat läkare

Äntligen har man fått svar på alla sina frågor av ett PROFFS. Besökte Johnny Nordman på Cityläkarna, han ritade och förklarade för mig vad som hänt och varför jag har ont. Men i och med att jag inte kan stödja på vänster ben när jag har ont (då strålar d tusen gånger värre i ryggen) så ska jag även på magnetröntgen. Det syntes inget diskbråck på CT röntgen, men på magnetröntgen ser man allt. Schyrre om man har ett diskbråck som pricken över i:t oxå. Nåja, d kanske går att fixa isåfall.

120 EURO fattigare och ny tid till sjukgymnast travade jag ut glad och informationsrik om min nya diagnos "kraftig ländryggsartros".

Coreträning rekommenderade Johnny, nu ska bålen stärkas så jag eventuellt kan börja boxas igen! Ikväll ska jag på bodypump, d va ett år sen sist, och det är väl som om att börja om på noll nudå. Men det är det värt, för d e så satans kul. Mina då välformade starka armar har nu formats till smala sugrörslemmar, men det ska jag råda bot på sinni!

image203

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag tycker fruktansvärt synd om dina sugrörsarmar.. Mina ser tammefaan likadana ut...snyft! Tycker även lite synd om ryggen, men mest om armarna..va heeeeemskt!!

2008-03-27 @ 12:42:31
Postat av: Camilla

ha ha sugrör.... du kommer att vara förvånad vad du orkar efter att ha gått omkring o burit på 8,5 kg vikt i mer än 1 timmes pass /dag =)
Njut ! ska ju själv på busoboll ikväll =)

2008-03-27 @ 14:11:06
Postat av: Ulle

Lyckos dig som kan träna....4 dagar kvar och sen tar det säkert 2 månader till innan jag och mitt gäddhäng hakar på till pumpen!

2008-03-27 @ 16:10:41
Postat av: Tessa

YUHUUUUU ULLE, då kan vi söla dit tillsammans, låååång väg dit och låååång väg hem. Hoppas allt går bra, vi kommer ju o hälsar på till BB tvärt när vi får sen så du vet. Messa. Skönt att veta typ på klockslaget när hon/han e ute. Lycka till! Snart på spåret igen.

2008-03-27 @ 17:04:23
URL: http://bianco.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0