Sömnlös o tränad

Inatt fick jag nåt konstigt återfall med sömnlöshet. Var så trött då jag släckte vid 1 inatt, efter en halvtimmes snurrande kände jag igen situationen. Jag kommer inte att somna. Och där låg jag med svidande ögon, i hopp om att jag skulle slumra till, men näj, klockan 5 kom Jeff o väckte oss, då hade han pissat i sängen. Jaha, bara att gå o byta sängkläder då. Lika bra med ett avbrott i försöket att försöka somna. Klockan sex tittade jag på klockan en sista gång, och somnade en stund därefter. Asså det är så sanslöst, över fem timmar att få sömn. Håhå, men jag sov ju 12 timmar natten innan, kan ha betydelse.
Upp o hoppa halv tie, för då sku man ju o träna med Victoria kl. 11. Det gick helt bra att träna när man väl kommit igång, men under uppvärmningen på gångbandet så måsta jag säga till Vickan "nä fan vi far hem igen", men sen pumpade jag ben o rumpa som faan. Nu har jag just ätit lunch o skulle helst av allt slänga mig på soffan. Men jag ska på jobb nu. Så det får bli ögondroppar istället.

 


Feest!

Sittkoffs hade "julfest" igår. Det var 3 rätters på HAVTORN o d va riktigt gott. Anki o jag vart fulla o dansade in i barnhörnan när vi skulle dansa styrdans o båda skulle föra. O så sku man ju in på herrarnas o pissa i pissoaren o sen måsta man ju visa bilden åt alla, och lägga ut den på Facebook i fyllan, så nu lägger jag upp den här oxå, stolt, kreativ kissare:
'
Vi var på Havtorn till halv ett o dansade o minglade med alla roliga människor. Sen gick vi till Kino o parta vidare, men ingen av oss minns knappt att vi varit där. Jag minns dock att det var jättebra musik och jag dansade hela tiden. Hade nog kul. Idag har jag mått anal o spytt o haft huvudvärk. Men var med Jenny Pettersson på Boxercise ikväll. Det gick förvånansvärt bra med tanke på mitt skick. Så nu mår man rätt bra psykiskt iallafall =) mindre bra mår man över ostbågspåsen jag tryckte i mig 200g ostbågar=1100 kcal. BRAVO TESSA.

Fläskig REA

I och med att vi fick mindre lokal måste vi minska lagret. Imorgon startar vi REA på hela sortimentet. 15-50%. rean pågår januari ut. Passa på. Vi har även sommarkläder för de som ska på solresa.

Kom in i fynda!


Borta bra...

...men hemma bäst!

Har varit i Stockholm ihelgen. På FORMEX mässa med Anki, o på inköp för nästa vinters Didrikssons kläder.

Roligt att komma iväg, men skönt att vara hemma igen.


Idag

Har jag jobbat, varit på bodycombat o jobbat med flåset, lagat underbara sallader på strikta ingredienser till min deffande karl. Lagade till mig själv oxå, fast inte lika strikt. Föredrar obegränsat med fetaost framför 40g 4% magerost. Men jääävlar va god salladsgrund man får av:

Basilika
Ruccolasallad
Babyspenat
Bladsallad
Vattenkrasse
Mild spansk röd chili
Salladslök
Lite salt o svartpeppar

Sen e d bara att lägga till sina favoriter. Jag valde idag fetaost, överrökt skinka, ägg, avocado, gurka o tomat. Så jääkla gott när salladen bränner lite på tungan i tuggorna.

Prova!


Träning

Jaahapph, nu har jag satt igång med träning igen efter ett halvårs uppehåll. Egentligen ett år, för det lilla jag tränade förra våren, sommaren o hösten går att räkna på en hand tror jag. Nu har jag blitt dragen till GYMMET på DAGTID, asså lyfta skrot. Det är inte min grej, men i sällskap med Victoria o hennes PT program så är det helt kul. Så får man ju snickelisnacka oxå o träffas, som man aldrig gör annars. Så 2 gymdagar i veckan till att börjas med, ska se om jag orkar åka på Bodycombat imorgon, d va hundra år sen, så d sku va kul.
Har t.o.m lite koll på vikten min eftersom Chrille köpt en våg. Vikten säger inte allt, men man får lite översikt. För 3 v sedan låg jag på 63,7 kg morgonvikt, imorse 62,2 kg. Att jag sedan väger 66 kg, dvs nästan 4 kg mer, på Avancia med vattenflaskan i handen, innan träningspasset o kläderna på fattar ja int riktigt, jag tror deras våg är trasig.
Akupunkturen har verkligen gjort verkan. Det är så skönt att vara trött och vilja gå till sängen. Har inte hänt de senaste åren kan ja säga. Nu ska ja snart släcka, gäsp, natti  =)

Li 8 år idag

GRATTIS till vår underbara dotter.
Hon visar lite bitska sidor ibland, men är mycket ödmjuk, omtänksam och förståndig. Om ingen annan stigit upp så ringer hennes klocka lite före åtta, så stiger hon upp och klarar sig själv om mornarna innan hon ska till skolan. Klär på sig och tar sig frukost själv, borstar håret och tänderna. Sedan traskar hon iväg.
Chrille gav henne "skjutsbiljetter till skolan" till födelsedagspresent, 5 st. Och en utnyttjade hon imorse =) hon vart skitglad över dem. Så fick hon ny skolväska, lite accessoarer till den, lite sudd o pennor, nya byxor och en svindyr LADY GAGA t-shirt (för vuxna) som hon har som tunika. I fredags hade hon barnkalas o 12 kids härjade fritt i vårt ekande hus, igår hade vi släkten här och så fick hon hundra paket till och lite pengar. Hon är sketanöjd. Men mindre nöjd var hon idag när hon hade halsont på sin födelsedag. Jag var inte heller så nöjd imorse när klockan min ringde tjugo i åtta, för att vi skulle sjunga upp henne -på engelska var önskemålet. Nu är jag så trött så jag ligger redan i sängen o klockan är nio, hahaha, det var en tidig väckning för Tessa.

SPORTLOVSRESA

Bokat o klart 19-26/2


Teneriffa - Playa de las Americas - Sunwing Resort & SPA Fanabé
Jag o dom jag bor med, svägerskan Camilla med sina 3 o svärmor Runa = 9 pers.


Ska bli väldans skönt kan jag ju säga. Det skönaste ska nog bli att halvt hänga ihjäl sig på det superfina hotellet med ALL INCLUSIVE o alla dess drinkar o mat. Tänker dricka sprit alla dagar tror jag. Känner jag mig rätt så kan d nog slinka ner lite ett o annat =) tror Chrille hakar. Ungarna kan ju simma, så dom behöver inte så mkt tillsyn. (Glöm inte att andas mamma Margareta)


Läste just att det finns ett Aqualand där brevid som har delfiner, kanske man kan klappa dem??????????????????? Aaah, jag bara längtar så. R E L A X

Var iväg en sväng

Akupunktur på morgon agendan. Mycket avslappnande. Men FITTAN va ont det tar på vissa punkter.
Här kommer en porrbild på nålarna från mage till fötterna o en på fejset.



Nu iväg på ärenden.


Kiss & bajs

Humor ÄR roligt.

Jeff 4 år utbrister:
Mina DAAMER och BAJSKORVAAR!

Han är nu i göra-halsband-o-armband-till-alla-han-känner-stadiet.


Bra bok

Läser en riktigt rolig bok. Som passar mig utmärkt just nu.


Har någon en diskokula att låna?

Li ska ha kalas på fredag, så vi undrar ifall vi skulle kunna få låna en sån där lampa som snurrar runt o ger bollar i tak o väggar. Ingen sån som man hänger i taket, utan en som man pluggar i ett vanligt 2 hål i väggen hål. Någon bekant som har?

Bild 2

Jag har två st asiga runda märken


Asig syn

Vet någon vad som hänt på min rygg? Fy fan d ser asigt ut. Gissa.


Sjuklingen

Jeff vaknade upp i soffan på eftermiddan. Jag tog tempen, som visade sig hela 40,6. Hoppsan Berit. Han drack saft o drog en kaskadböa över hela vardagsrumsbordet.
Sen fick han gå o duscha.
Jag torkade sura gurkbitar ur ryamattan.
Han fick sedan febernedsättande, o 20 minuter senare när Chrille kom hem o frågade hur han mådde, så svarade han: Ja e HELT frisk nu pappa. Och så åt han glass, knaprade på sin 2 mån gamla marsipan Blixten McQueen, åt några kakor o en skål med joggis, nötter o hallon.
image description
image description
image description
Hans nya METSOLA frottétröja, ursnygg! Han ville inte ta den av sig.

Febernisse

Vår pojke somnade kl. Åtta igår kväll,vaknade kl 10, somnade om i vår säng o sover ännu. Har vaknat upp, blivit nerburen till soffan, druckit lite o knaprat lite pepparkaka o somnat om igen. mer än 17 timmar sömn ska väl döda alla bacillusker.
FEBER. Men ack vad lugn o harmonisk han e ;)

Jag surfar sportlovsresa till Kanarieöarna.


B R U N C H

Mamma har gjort en räkmacka till mig. SLURP! Tack mamsen du e bäst! :)


Vad har hänt här?

Jeff sover hos Mimmi o moffa så Li fick välja kvällsaktivitet. D vart rulla i snön o i ett varmt bad.


Hjälpsam

Tur att det finns NÅN som tycker om att skotta snö :)


Det var den tisdagen

Imorse fann vi 2 påsar fiskfilé i postlådan. Tur att det är kallt ute, hade glömt att pappa skulle sätta dit dom. Stekte upp dem i smör, peppar o salt MUMMA!

Li var på dåligt humör: Ååå jag gillar int abborre.

Jeff var däremot glad idag: ÅÅÅ E D MOFFAS? Jag ääälskar sånt här!


Chrille har ingått nån slags deff-diet-träningsschema, så kylen är fullproppad med grönsaker o proteiner. Gott är det med en massa grönsaker, brysselkål, bladspenat, selleri, o proteiner kokta ägg, skinka, tonfisk, lax, kött. Inte igår man hade allt sånt i kylen på en gång.


Jag fick inspiration till att laga mat så jag gjorde en stor kastrull med svamprisotto med ost på avorioris som jag och Li ska äta till lunch imorron. Och svampstuvning, som man kan äta med sked om man vill. Vart kvällsmål för mig. Det är gott med svamp Anki!!. Tusen tack pappa som fyllt vår frys med svamp o aborrfiléer, men nu är det slut.... =)
Ingen bild att dela med mig idag. Natti

Gott Nytt År!

Publiceras med 1 dygns fördröjning.

Vi firade ute på Stolleboda hos Johnny Nordman o Jenny. Supergod buffé mat, öl o skumpa. Lite boxningsmatcher, Jeff krossade lite is o blandat snickelisnack.

Vi hade med oss 40 sprakstickor och så tände vi några stora rislyktor, dom andra hade lite rockets.

Jeff sov 1,5 tim i bilen på vägen ut så han var vaken tills vi hoppade i den förhandsbeställda taxin kl två. Taxin tog oss till Oscar o Johanna i östernäs o så hade vi cp Kul några timmar till. Li stannade över natten i Lemland o Jeff bar vi in till deras säng. Har ingen officiell bild att publicera från den festen.

Galet trötta idag, Jeff sov ti elva -thank god. Men vi fick sova till halv ett ändå. Pappa skjutsade oss till Lemland o hämta bilen. Vi fick med oss ett bonus barn då vi hämtade Li. Så ikväll va d SPA på kalendern.


RSS 2.0