Tack alla

Ville bara tacka för alla iderika och roliga kommentarer. Ni gör att jag vill blogga mer !!


Mariebad

Ikväll efter jobbet gasade jag och 3 barn till Mariebad. Där mötte vi upp Anki och Sandra (o en par klasser med finska tonåringar OMG).
'
Jag frågade Jeff ifall han ville ta ett nytt märke. Så ja hivade Honom i "kalla" bassängen och bad hon simma från kant till kant. Jag simmade framför, baklänges sittandes (ganska stretigt o tungt), han simmade nästan ikapp mig. Tar man märke får man inte ta i nån, så jag måsta röra lite på flärret, va helt slut efter 25 m. Man e i skick barra.
'
När Jeff precis kommit till kanten frågade jag ifall han ville vända om och prova på 50 meter -nääh, d va ganska jobbigt d där, jag vill leka nu.
'
Vår lilla delfin !!


GT

I lördags gjorde Bent Gin Tonic. Tog kort med intagram. Voila'! Ser inte detta ut som nån proffsbild kanske!? Världens bästa app.


Härliga dag !!

Vi har spenderat dagen vid båthuset i Lumparland. Ungarna lekte med sjögräs och nå räkor dom hittade. Sen vart vi bjullade på oslagbar middag hos mamma o pappa, rådjur o gratäng. Barnen var slut efter helgens härligheter o somnade halv åtta. Nu sitter jag i kvällssolen med en kaller Björn. -AAAH.


Loreen yeeey

Vi var ut och åt till Ångis igår med Lara, Patric och Yunos. Barnen fick spela minigolf själva så fick vi slappa en stund. Jeff slog bollen i vattnet ett antal gånger, så d tog en stund. Sen var vi hos Petra o Bent o kikade på Eurovision. Barnen orkade inte med till slutet, men Li var överlycklig då vi åkte hem och hon halvt i sömnen frågade vem dom vunnit. Rockoff nästa då.


Skottar grus

Vi har en liten grushög på parkeringen efter vinterns snöplogning. Tur att man har initiativtagande barn som fixar till det. Och Li och en kompis har rivit ogräs från barken.


Vårfest

Ikväll hade Jeffs dagis vårfest på Ramsholmen. Li är en riktig poser.


Back to reality

Jaha, då var man alltså inte i Tunisien längre. Nu är man hemma. Med 3 barn. Ett stort hus som behöver städas. Har ett jobb att gå till. Och en ölbuk att bli av med. Så idag har brown mama jobbat och tränat, dammsugit och tvättat. Det stora barnet har jag mest sett på soffan, med sin "#¤&/()%¤#" laptop. Snart blir den frisbee.
'
Påvägen från Avancia, måsta jag via Select. Hungrig som ett djur på cykel. Kunna inga hålla mig tills jag kom hem.
Ost it is.

Tunisien, Del 3

Spring från vågorna, tills man ramlar och blir skitig hette nog den här leken.
Vackra unge!

Semester!

Jag och Li har varit på semester till Hammamet, Tunisien. Sällskap med Camilla och Kim Dannström. En jämn blandning av sol, bad, öl, vin, slapp och åter slapp. Som en riktig All inclusive semester ska utnyttjas. Tror vi åt och drack upp de där 700 kronorna som vi betalade för All inclusive, redan efter 2 dar. Vi var nästan bara på hotellet. Var ut och åt middag en kväll och småstrosade lite. Man orkar inga länge bland de där jobbiga människorna. Men summa sumarum så var det en riktigt lyckad semester. Solen sken alla dagar. Det var trevligt folk på hotellet, vissa av dom snyggare än andra. Kan varmt rekommendera Hotell Nesine.
'
Poolen, ok temp
'
Kvällsunderhållning alla kvällar av Hotellets Animation Team
'
Här har vi Billy, eller "Burris" som vi kallade honom, och t.h *host* Mambo
'
Här e Mambo och Momo, va fan dom hette på riktigt kan man ju inte ens uttala. Men otroligt trevliga och duktiga människor. De höll alla sportaktiviteter s.s vattenjompa, pingis, dart, vattenpolo, volleyboll, bågskytte m.m. Och all kvällunderhållning.
"Don´t be lazy" fick man höra när vi bara låg o drog bärs vid poolen. Nåja, jag var faktiskt med i vattenjompan:
'
'
Och så var vi ju en förmiddag på Pirate Boat Trip. Mäktigt med dansuppvisningar till hög musik, med starka karlar som klättrade i nät. Hooh va d va värt 22,50 €.
Häftiga rytmer. Är imponerad hur de kan dansa i det där landet.
'
Undras om han här är medveten om att han skulle kunna bli rik och berömd på sitt utseende. Han var otroligt vacker. Sådär så man börjar söka fel. För ingen är ju perfekt... ;)
'
FARVÄL TUNISIEN. KOMMER DEFINITIVT TILLBAKS.
Hoppsan hur hela inlägget var fullt med karlar. Men alla kvinnor måst ju gömma sig bakom sin burka...eller va d no heter. Suck. Muslimer.

Tunisien, Del 2

Hammamet
Det var inte många svenska turister där, vilket kändes helt ok. Mycket tjecker, tyskar och engelskar (så skriver man väl i dagens jämnställda sammhälle). Stranden var sådär. Mycket bråte spolades upp. Men det var rätt kallt i vattnet oxå och stora vågor. Och kameljävlar och hästar överallt. ÅÅH! Allt ska dom förtjäna pengar på. De ville sälja ett par byxor till mig för 100 euro. Betalade 15 till slut, fast jag sku säkert fått ner dem till 5, svin. Säkrast att bara hålla sig på hotellet. Med All inclusive.
Den här bilden är så fin. Så jag.
'
Dom måst ha tyckt om oss, fast vi drack så mycket öööl.
'

Mary Kay partaj

Ikväll var Monica Grune'r här och visade Mart Kay produkter. Ett alldeles lagom sortiment. Fick händerna peelade och fejset fick sig en omgång och slutresultatet såg naturligt ut, men med en skön täckande foundation. Okej mina ögonfransar är klara för diskoteket, men i år ska jag försöka att inte klippa dem iallafall.


Lite nyttigheter

Godaste rågbrödet! Frystorkade jordgubbar, astronautkäk!


Morgonbilder

Tog en par bilder i morgontumultet. Ett filter med Instagram och så blir det så naajs. God morgon på er!


Modevisning i Sittkoffs

Fest, fest, fest... Idag och imorgon har vi fest tema i Sittkoff Galleria.
'
Fredag:
Ballonger till barnen 16-19
Kl. 18.30 Modevisning (Li är med, kom o kika)
20.30 Standup Comedy med Tony Wikström, efter det spelar Husbandet Mette & Jesper. Mingelmeny finns att köpa på Havtorn för den som önskar. Så passa på kom och mingla med dina vänner och njut av underhållningen.
'
Lördag kl 13
Kl. 13.00 Modevisning (Li är med, kom och kika)
På lördag kl. 10-16 har ÅCA provsmakning av glass.
Ballonger till barnen kl. 10-16
'
Butikerna håller längre öppet, fredag 10-19 & lördag 10-16.
Välkomna!


Vi har ännu kvar av denna underbart ljuvliga klänning.



Jeff - prins

De hade bal på dagis i höstas. Jeff är prins på bilden. Man vill nypa.


Underbar dag

Idag har jag varit ute med mitt glansiga hår hela dagen (hårinpackning o hårolja i omgång 2 imorse, riktigt bra grejer). 5 barn har här varit. De har då skoj i skogsdungen bland allt skräp.

Jag riktigt känner hur brun jag blivit, luktar solad hud. Har t.o.m ätit utomhus. Tack Anki för brunchen.

Middagen hoppade jag över och gick ut på prommis me Anki 1,5 tim. Väl hemma o vråålhungrig tryckte ja i mig en helt oskyldig påse nachos cheese + Stark tacosås + mjöd. Riktigt gott, men jag blev så jääla mätt.

Nu zznaark


RSS 2.0