HC och jompa

Var ju till Hälsocentralen halv fyra för att ta del av deras kösystem, jag var inte ensam, trots att det startar kl 16 så var ändå folk smartare än jag och va där typ kvart över tre. Fick nr. 9= 2 timmars väntetid - PERKELE! Men hon där sköterskan i luckan va så JÄVLA GO! Herregud hur hon lallade med Jeff och ville att allt skulle bli enklast för oss, så vi skulle slippa vänta. Så hon bokade in oss lite efter sju, så vi kunde komma tillbaka. Perfa d, för mellan 18-19 är det föräldra-barn jompa som jag och Li skulle på. Jättekul då vi lekte bl.a med en fallskärm, ungarna skrek av lycka när vi gjorde den som ett jättetält och alla föräldrar och barn satt under den lite luftfyllda skärmen.

19.20 var vi på HC igen, och då hade redan läkaren frågat efter oss en par gånger (det var inte han där snygga). Medans vi väntade började Jeff tugga på nävarna, gott tecken, han har inte varit hungrig på 2 dar och kört en liten bantningskur, YES. En sköterska kollade ngt med en maskin i öronen som skulle printas ut som nå kurvor på papper. Jeff var INTE glad åt d. Men med tutt o trasa blir allt bra, sen så fick vi komma in till läkaren, då han snabbt konstaterade att det var mycket rött i öronen. Så nu har tjockisen fått sin första antibiotikakur, inte ens 4 månader gammal.

Jag hann tjutt tjutt till apoteket, och kom inte därifrån förrän 20.20 då det var KÖ fem i åtta. De tjänade på att ha kö på apoteket, för jag gick sick sack och handlade en massa man kan tänkas behöva från ett apotek (tog t.o.m korg!) medans jag väntade. Druvsockertabletter kan ju va bra å ha, septidin, reflex och mumintuggis + en flaska lotion. Väl hemma började jag medicineringen med Buranasupp + första dosen medicin, vilket han gärna sög i sig.

Nu hoppas jag att prutten blir frisk snabbt och nästa gång syrran blir sjuk får man försöka att hon int hålle på o slickar och petar på lillbrorsan.

Kommentarer
Postat av: Mita

Stackarn, pippi i öronen....
Men Li var väl glad som fick muumintuggis (eller e dom till dig?)...
Meja e bussigt sugen på såna eftersom STORA kusinen Wilda brukar smaska på såna ibland.

2008-03-04 @ 21:12:00
URL: http://mita.webblogg.se
Postat av: Tessa

Jo Li har alltid en burk med mumintuggis i köksskåpet som vi fyller på, fast jag tror att far hennes tuggar mest. Oj, ALLT stora kusiner gör e såå häftigt I know

2008-03-04 @ 21:22:32
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: Elin

Stackars lillkillen, hoppas han piggnar i snart

2008-03-04 @ 21:30:27
Postat av: Camilla

penicillin brukar göra snabbt verkan,så snart tar han igen allt han missat o hamnar i nästa växtperiod =)
Är de stora kusinerna häftiga???

2008-03-05 @ 10:30:38
Postat av: Tessa

Japp, stora kusinerna E häftiga
=)

2008-03-05 @ 18:07:15
URL: http://bianco.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0