Härlig morgon

Äntligen väder! För det där vi haft på senare tid vet jag inte om tillhör kategorin väder. Vitt och vackert! Hoppas d håller några dar.

Gick o lade mig 1 inatt! Och var trött som f-n, tog ändå en stund att somna. Li somnade innan 20.30 efter den hårda jompan och jag vart bra förvånad då hon smög in i vårt rum vid halv nio beredd för gröt, påklädd o klar innan Chrille ens stigit upp. Det är så det ska va! Vakna och fixa sig själv. Beror förmodligen på att hon varit lite sjuk och hållit sina vanliga läggtider även fast det varit helg.

Små tendenser till träningsvärk börjar smyga sig på bakifrån. Imorgon kommer det va förjävligt, d vet jag. Fast förjävligt på ett skönt sätt. Kolla tiden jag är uppe då! 09.23 står den på nu. Funderar på att krypa ner o mojsa med Jeff som fortf. snarkar och på något vis känner kroppen att det var way to early att lämna sängen. Så later!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Ja jag såg tiden o tänkte vad har nu hänt , har det Jeff i famnen eller??? =)
Tur att du har massagekudden igen nu om det börjar bli träningsvärk =)
kram ses gärna idag!

2008-03-03 @ 09:33:13
Postat av: Tessa

Somna om, SKÖNT! Jeff har vaknat och gormat & skrikit om vartannat här, nånstans har han ont stackarn. Ikväll blir d bergis kudden.

Skulle borda komma över idag jo känner jag, ska se hur lillprutten visar sig den närmsta timmen.

2008-03-03 @ 11:23:42
URL: http://bianco.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0