Mjölk och spyor

Idag när jag var och hämtade ballonger till Holmbergs så tittade en kille lite snett ner mot mitt bröst, jag kikade ner men inte var där ngt. Vi far hem och när jag tar av mig den öppna jackan o ser mig i spegeln har jag en fläck större än en femkrona på vänster bröst -LÄCKAGE. Flinade lite för mig själv, det hade läckt igenom amningskupa, bh och två tröjor. Sitter fortf. med samma tröja på mig, fast d har ju torkat nu, ingen idé att byta kläder här flera gånger om dan, tvättkorgen fylls nog ändå. Man doftar lite sura babyspyor och har lite torkade mjölkfläckar här och där, nu och då, men så e d just nu, och jag accepterar d, kommer lindrigast undan så.

Tvättar inte håret så många gånger i veckan, 3 kanske, om det inte hänt nåt. Men förra lördagen tvättade jag det, och i söndags iddes jag inte, eftersom jag hade tvättat det dagen innan. Jag undra halva dan var den sura lukten kom ifrån och varför mitt hår vart knutigt. trots att jag nyss borstat det. Senare vid närmare undersökning kom jag ju på vad det var.

Efter min rajtan tajtan på arken i lördag så fick Jeff flaska på söndag morgon och jag minns (vid närmare eftertanke och en påminnelse från hans far) att han spydde som en högtrycksspruta raakt på mig, men d hade jag ju glömt. Där går jag med otvättat, knutigt hår och håller på o borstar o gräver i de torkade spyorna och det börjar stinka ännu mer. I´m a veeery fresh mum!

Kommentarer
Postat av: MIA

Har tur nu att man inga ammar mera,slipper flackar o sen sa Gabriel spyr inga nar han rapar. Lochlainn spydde ju upp allt han. freeesh.
Har ocksa fatt ivag Li's present ,blir tyvarr forsenat. NAN hade dumpat en kolik unge hos mig sa jag hade inga tid fore att ga till posten. Kommer nog nasta vecka nan gang.kram

2008-01-11 @ 23:24:06
Postat av: Tessa

Hahahahaaaa, NÅN bara gav dig en kolikunge asså, jaa det brukar dyka upp en sån här å mellan varven, så jag fattar va du menar. Ingen fara, det kan va kul att få present efter man fyllt åxå. Men hon fyller ju först på onsdag så. Kram

2008-01-12 @ 00:52:25
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: kussa sandy

Det finns tydligen ingen rättvisa här i världen! Jag läcker ju bröstmjölk heeeela tiden, och då e inte ens ungen på utsidan ännu! What the fu**!!! Vi hade oxå besök från olympiakommitteèn häromdan, och jag märkte givetvis först efteåt att jag hade en "femkrona´s" surer fläck på vänster tutte som LYYYSTE på den fina gråa tröjan.SÄXIGT... Ingen sa nåt!! ( tur för dom )

2008-01-15 @ 21:27:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0