Inte bara EN stormiddag

Kolla in den här veckan:

I lördags kom Lis kusiner Toffe 12 och Michelle 13, från Borgå till Krokens, så förutom Krokens egna 3 barn fanns nu 2 till. Och inte nog med det tyckte tydligen Camilla, så hon bjöd in oss på middag alla dagar sö-to =7 barn, dvs totalt 11 pers vid bordet inkl. fammo Runa (Jeff räknas inte, fast han hörs).

Jag har i stort sett bott där hela veckan, då jag spenderat dagarna där hos nanny Camilla och alla ungarna. Så skönt och avslappnat på nåt sett, fötterna på bordet, kaffekopp med bl.a mockarutor, kladdkaka till, alla dagar på café Krokens. Idag var det slut, men de hade pepparkaksdeg (?!) som jag smaskade på istället.

Vi skrattade och dividerade om att d skulle vara enklare om vi verkligen skulle bo under samma tak. Kanske bygga ett hus med gemensamt kök i mitten? Då maten ibland förflyttas från deras kylskåp till vårt. Alla kläder ändå ärvs hit och dit. Vi äter där alltsom oftast. Det ska dit och provas kläder som svägis stickar till barn eller vuxen, leksaker förflyttas från äldre till yngre. Vi far dit och läser läxor med barnen, då tar Camilla hand om Jeffen (d gör hon förresten ändå). Ja det är iallafall inte EKO på det där viset, trots att jag tar bussen ibland (har hänt 1 gång).

Nu är det slut på storkok, för idag åkte kusinerna tillbaka och Krokensgänget åker till Romme och skidar imorgon. Vi har en extra familjemedlem under helgen istället, deras kattunge Fia. Mysigt.

Det är härligt med s.k kollektivt boende några km mellan varandra, men jag är glad att det inte är hos mig som alla samlas.


Kommentarer
Postat av: Camilla

Ja det har varit en härlig o intensiv vecka =)nu känns det lite tyst här....kollektivt boende precis! men oj idag vart vi ju bara 10 till middagen, vårt storbord börjar ju bli trångt =)

2008-02-21 @ 20:54:35
Postat av: Tessa

"härlig och intensiv" hahaha, r o b o t säger jag bara. Ja tänk när Jeff sitter med och äter, DÅ blir d trångt. Ni får köpa större bord =) d finns ju en plats till på ena ändan.

2008-02-21 @ 22:08:52
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: Kim

Skön vecka du har haft =) alltid kul med schysst sällskap så tätt inpå =)

2008-02-22 @ 01:30:14
URL: http://dressed-for-success.blogspot.com
Postat av: Jenny

Vad trevligt det låter!

2008-02-22 @ 08:29:55
Postat av: Camilla

Ja inga fler barn nu Tessa tänkte jag säga men kom på att vad händer när diverse pojk/flickvänner ska med... den tiden den sorgen...o finns det hjärterum finns det stjärterum resonerar jag så kör på bara Tessa =)=)

2008-02-25 @ 10:05:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0