glad x 2

ESSO
Häromdagen när jag skulle tanka gav jag mig fan på att nu jävlar skulle jag tanka i ESSOs singelmack nere vid utfarten, bara det att jag glömt koden till ESSOkortet sen 2 år tillbaka. Men så enkelt som några knapptryck senare hade jag Chrille på tråden och han var hemma och kunde gå och kika vad det var för kod på insidan av kryddskåpet där jag tejpar upp lite ett och annat. Snacka om att dra ut på det och envisats med att GÅ IN och köa varje gång istället (och plötsligt stått i kö med en Daim i handen). Nu har jag programmerat in koden i tlfn.


SPORTCENTER
Samma dag så skulle jag köpa födelsedagspresent från Sportcenter åt svägis. Han där Denny (eller heter han Danny?) är ju en jävla bra försäljare. För jag kom dit och ville ha ett par basic fritids- eller träningsbrallor i överkomlig prisklass -till min svägis. Vi kollade på ett par i 60 euros klassen och jag sa att d va gränsis, men vipps så stod han med ett par 80 euros brallor i händerna, och sekunden senare ett par för 120, då börja jag ojja mig ochs sen plockar han fram ett par Peak Performance brallor I MIN SMAK, för 95 fucking euro. Nåja det slutar med att jag går därifrån NÖJD med en present för överkomlig slant + ett par Peak som nästan kosta 100 EURO. Kände mig bussigt rånad men så jävla glad. Asså han måst ju ha en jävla provission eller hur fan bär han sig åt, jag som bara skulle handla ett par enkla brallor till svägis.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Ja, sådär kan det gå, men huvudsaken att man känner sig nöjd efteråt.

2008-03-01 @ 09:29:19
URL: http://jeneli.webblogg.se
Postat av: Mita

Ha ha, du har oxå lite problem vid tankningen hör jag, men trösta dig med att mina små tankproblem har varit ganska mycket tyngre än detta!

Grattis, då har du ett par schyssta brallor! :)

2008-03-01 @ 10:05:13
URL: http://mita.webblogg.se
Postat av: Camilla

Jag känner ju mig så smal! i mina nya fina brallor så där var väl 2an i glad x 2 ? =)

2008-03-01 @ 15:26:53
Postat av: Tessa

Du e så fin o duktig! Imorgon jävlar!

2008-03-01 @ 23:47:29
URL: http://bianco.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0