Planera dagen

10.15
Sitter här och försöker göra upp dagen. Hmm...

-Tvätten hänger fortfarande nere i tvättstugan sen i söndags.
-Bianco ska hämtas från Krokens, där hon spenderat 2 nätter hos kusinerna.
-Jag ska luncha med sväris och Chrille.
-Två post AVI:er  ligger och vill bli uthämtade.
-Hittade ett Grattis kort från Julle Klubben (Li fyllde 3 år i januari) som jag lovat hämta ut från Ålandstidningen åt fröken. "Om du kommer ihåg det mamma". Eeeh, vad menar hon, jag brukar väl inte glömma.

Fast allt det där går ju i ett och samma nafs, eller hur. Men för att verkligen få det gjort så borde jag göra ALLA grejer INNAN jag åker och hämtar Bianco till Camilla. För där finns en risk att jag inte bara kopplar hunden i hallen och tackar o drar. Vipps så kommer jag väl för sent till den där lunchen...

Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag och Seidi mötte Bianco och Camilla häromdagen. Seidi fläskade med sin kutiga rygg iväg allt vad hon orkade mot Bianco, kärt återseende!

2007-10-03 @ 13:52:03
Postat av: Anonym

=) javisst gullishundar!
Du borde ha hunnit i tid till lunchen men jag glömde fråga om du fick allt gjort före...
Jag eller rättare sagt något av barnen har också ett kort från tidnigen med någon grej att hämta ut =) fast de fyllde ju inte i januari så ännu gott samvete =) Hoppas du bara är nu ikväll som du sa att du sku...!!!!

2007-10-03 @ 17:57:43
Postat av: Tessa

Ja det var ett tag sen dogsen sågs, gullisar. Jag kom hem halv fyra, då hade jag fått allt gjort och lite till
=)
Fyndade en fin flytväst 15-30 kg åt Li på Bettans. Förde en massa lådor till Emmaus (som har varit i grisbilen sen jag hyrde Bettans bordet. Till Sparis och köpte fina korgar och lådor. Har städat lite i garderoben, och fått de nyköpta korgarna och lådorna fyllda om man säger så =)
Tvätten är uppe men inte vikt. Det är sånt här jag gillar. Tyst hus=får inspiration. Om tre kvart ska jag hämta snorkfröken från Bubblan.

2007-10-03 @ 18:48:21
URL: http://bianco.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0