Luften gick ur mig

Nu verkar det vara slut på brödbak och allmänna hemmaröjningar som spontant dykt upp innan.  Det är som om luften bara for ur mig. Undra inte på när jag ej får sova om nätterna, ryggjäveln hindrar mig. Det går bra de första timmarna, men mot 5,6,7 snåret så vill inte ryggen ligga ner längre. Då har den helt enkelt tröttnat. Så jag är trött trött trött och slö slö slö.

Dessutom blir jag så trött på att vara upptagen VARJE kväll. På hela veckan finns det inte en kväll förutom söndan som jag kan träffa nån eller planera in nåt, för det är SMETAT i almanackan. Jag LÄNGTAR tills ledigheten börjar, så blir även veckorna lite luftigare + att man kan vila på dagarna om man fått dåligt med nattsömn. Då är det bara torsdag kvällar som jag är uppbokad med Yogan (=skönt, somnar juh).

Jag ska även börja 12.30 istället för 12 de resterande dagarna. Längre blogg än såhär kan jag inte skriva, nåt som protesterar. Bläh. 6 veckor kvar...


Kommentarer
Postat av: Camilla

Vi tycker om dig i allafall!
det är faktist bara du som sätter kraven på dig själv min vän... snart, snart =)

2007-10-02 @ 11:21:41
Postat av: kussa sandy + lillan+ en sovande robbe

tjaba..jasså slutrakan?? Måste kännas skönt. Själv har vi numera kommit halvvägs och lill-typen gav sig för första gången till känna för en vecka sen. Robbe e övertygad om att det var ett ett "slag" och inte nån spark..hahaha.. jaa, det blir väl en boxare till i familjen då, Då kan vi ju alla stoltsera med våra krokiga näsjävlar..charmigt!!

2007-10-02 @ 13:07:18
Postat av: Anna

Yes, instämmer med Camilla, vi tycker om dig iallafall! Så ta't så lugnt det går, för sen finns det ju risk för ännu mindre sova om man säger så...
Har just kommit hem från jobbresa till Kroatien i 10 dagar och är sliten som ett russin, phu. Skönt att bara skrota lite ett par dagar och inte behöva vara nåt annat än "en sliten anna"... Ha ha, bra kommentar, Sandra! Yes, ni blir "The Boxing Trio" sen eller nåt, kram på er!

2007-10-02 @ 14:53:37
Postat av: Jenny

Jag började undra om du var nån slags superwoman med tanke på det tempo du rusat runt i de senaste månaderna! Energi för hundra!
Skönt att du snart får vara ledig och vila!
Själv är jag för lite uppbokat på kvällarna. Så ikväll ska vi ut o springa! Skönt ska de bli!
Kramkram

2007-10-02 @ 17:20:00
Postat av: Tessa

Å va ni e gulliga. Jo jag vet, jag är ju störd som rusar på såhär, finns d vuxen AD/HD, kan inte sitta still? Dax att lägga i en trögare växel och lixom cruisa fram. Bra start på d isåfall, slutade 20.00, men "sku bara plocka lite till" och var hemma nio. Ska höra om min käre sambo kan hjälpa med lite ryggmassage med punkttryck, kanske lindrar. Om inte så tänker jag låtsas att d lindrar, för det är förmodligen jätteskönt. Mmm najs Sandra med en boxar morsa, farsa OCH faffa. FRÄNT.

2007-10-02 @ 20:25:56
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: sanna

äntligen drar du ner på tempot:) givet att du ska d! såklart ingen tänker mindre om dig för d,din tok!kramis!
Sandra: måste ju passa på o gratta dig:)har inte knåpat in det här än, är så glad för din skull!

2007-10-03 @ 07:25:55
Postat av: Tessa

Hoppas jag KAN hålla tempot nere bara. Ska kämpa
=)

2007-10-03 @ 09:13:20
URL: http://bianco.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0