Fredagen

Frukost 10.30
Hembakt hälsobröd med röd pesto och parmesanost. Fruktdrink

Lunch 13.30
Pizzasmörgås och Dumleglass till efterrätt

(Rädisor)

Middag 16.30
Fylld färskpasta med soltorkade tomater och oliver + grön pesto

Lite av brödet igen. Alkoholfri öl (tappade räkningen på antal).
Bastu + bubbelpool i Loikas nya

Kvällsmål
Solbergets hembakta pizza (fittigt gott). ½ glas rödvin.
(Rädisor)
Kaffe och glass

Nattmat
Chips + lite choklad

Säkert nåt jag glömt fylla i. Men undra inte på att man stank värre än en skitig räv dygnet efter. Magen fick så mycket nanna på samma dag så ut kom metangas som skulle kunna flylla vilken gasstation som helst. Kvällen var underbar hos Loikas Family, Anna, Jens & Rasmus var med och bakade pizza. Natten vart lååång. Och vi var inte hemma och i säng förrän klockan 5. Natten inkluderade "show" av killarna som gick iväg en kvart för att planera en 1½ minuts främträdande i kallingar + klintvisning (brukar det sluta på annat vis innanför Loikas väggar?)

Även gårdagen var lång. Med sömnbrist och sån där sympatikrappis vart det soffläge största delen av dagen. Inte för att jag kom i säng förrän 1.30 sen ändå. Jag blir så slut på mig själv!

***

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hoh! Lät inte så illa det där :)

2007-10-21 @ 19:40:12
Postat av: Camilla

Ja det låter nice, men går inte du upp i vikt snart fattar jag nada...tunn tunn skinnbit mellan min hand o Jeffs någon kroppsdel...=)

2007-10-22 @ 08:50:34
Postat av: Tessa

Jag ha ju gått upp i vikt
=)
börjar bli rätt nöjd, tror det är +10 kg nu. Kanske Jeff har snott fettet från magen min, att det är därför bara är några milli som skiljer handen från gossebarnet när man pajar magen. Hoh, nej inga klämma ut en fem kilos...

2007-10-22 @ 12:44:02
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: kussa sandy,Robbe + lillan

e hemma om en vecka, blir dt en favorit i repris då ller?? Robbe ha inte fått visat arslet
(offentligt ) på länge....

2007-10-25 @ 13:28:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0