Ingen lattemorsa ännu

Är hemma inlåst i frossa, svettningar och huvudvärk. Täcket var blött när jag vaknade imorse, amningskuporna var dyblöta av läckande mjölk, jag frös och huvudet dunkade som om jag druckit 3 flaskor rödvin själv igår. Pinade i mig några mackor och kröp ner under täcket igen, med massa kläder på. Somnade om...

... steg upp efter kl. 13, skönt att bara slappa ändå. Tyst i huset, inga plikter (förutom var tredje timme då). Huvudvärken är kvar, trots att klockan är över två. Frossan har stabiliserat sig lite, men jag vågar mig ändå inte på den kylskåpskalla iskaffet som står i kylen, utan nu är det varma drycker,  vatten och järntillskotten Kreuterblütsaft + Maltofer droppar som gäller. Måste få kroppen i stabilt läge nu, så man orkar göra nåt sen när man får. Hb värdet lär stiga mycket långsamt under amning, så jag ska inte förvänta mig att vara pigg den närmaste månaden sa de innan jag gick hem från BB, lika bra att vara slut nu, då jag ändå inte är tillåten att göra några tyngre saker. Imorgon ska stygnen bort, 16 st på utsidan, de självsmältande suturerna på insidans alla lager smälter ju själv.

Sen kan jag bli en sån där lattemorsa som hänger på stadens fik om dagarna.

Nej nu ska jag leta eller göra dödsskallemönster till stickning, så svägis har nåt att göra  =)

***


Kommentarer
Postat av: Camilla

Jag ser framemot att du hittar det här billiga haket här i norra förorten....fast latte blir nog bara på påse då...
ser framemot dödsskallemönstret =)

kram o krya på dig, syns förhoppningsvis imorgon

2007-11-13 @ 17:05:30
Postat av: Linda

Men du, låter ju inte som att du borde vara uppe alls. Det är väl ingen läskig inflammation på gång?

2007-11-13 @ 19:50:25
URL: http://sumairus.blogg.se
Postat av: kussa sandy

Hurriburri va besvärligt.. Skönt att du har en rar familj som kan avlasta dig lite. Om det käns alls någgi bättre så håller jag på att utvecklar hemmorroidr!!!! Skönt och framförallt sexigt!!! Puss och krya på dig ( huvudet får du dock aldrig friskt!)

2007-11-13 @ 20:51:32
Postat av: Tessa

Har varit riktigt välmående här på dagens sista timmar. Känns bra. Nej hoppas verkligen inte på nån inflammation, som sagt, på bättringsvägen. Phew. Sandra va skönt! Har jag tack och lov klarat mig utan.

2007-11-13 @ 22:10:51
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: Åsa

Grattis till lillen! En sån söting! Jag brukar vara här inne och snikläsa lite, men kände att nu måste jag ge mig tillkänna och gratulera ;o) må så gott!

2007-11-14 @ 07:28:59
Postat av: Tessa

Tack. Jaja, snikare finns d nog fler av därute
=)

2007-11-14 @ 13:51:38
URL: http://bianco.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0