Arken - historia?

Nu var det MYCKET länge sen jag drog mig lite yrsel och svepte in framför Soundway på Arken, lirandes med luftgitarren. Inte för att jag saknar det. Det är just det, var är festsuget?

Det är skönt att det inte börjat rycka i levern än, skönt att ha ett lugn i kroppen. Fast jag nekar inte till att RIKTIG öl smakar, det har jag nog smakat på, en öl asså. En öl ger inget rus, därav heller ingen krappis. Tror det är den kroppen är rädd för att möta, krappisen, den onda kroppsplågan som suger salivgångarna tomma och attackerar pannan med däng dagen efter. Oj vad kroppen måste må nu, den har varit på flera månaders torka och lungorna har inte dragit en cigg sen Thailandsresan (då man rökte mer än en par per dag). Hur känns det att gå på krog utan att röka, utan rök från topp till tå?

Och inte undra på att man inte är i festartagen. Vem vill gå med sprängfyllda brön som bara längtar efter att få tömmas, och vem vill springa och pumpa mjölk var tredje timme under alkoholens timmar? Näjj takkk. En öl är gott (okej två tror jag å e gott), så även ett glas rött (eller 2). Så det lär nog bli en utemiddag på nån mysig krog (många att välja mellan) med en skön mix av 2 öl och 2 glas rött innan året är över. Japp, så blir det.


Kommentarer
Postat av: Camilla

Det kommer Tessa, var inte orolig bara för att du kommit in i 40- gruppen =)

2007-11-27 @ 12:19:02
Postat av: Tessa

Grr din lilla...huvudsaken är hur man känner sig, dvs som tjufem. Hur gammal känner du dig då du kryper omkring på golvet och leker kraschande flygplan med Sampa på ryggen? Eller när du är surfingbräda åt Samuel på Mariebad? 5?

2007-11-27 @ 13:31:53
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: Camilla

Ibland har jag lite mattelektion här hemma, lite olika från dag till dag förståss ..
ex.1 om man adderar våra år o sen delar på lika många som deltagit så blir det ganska bra =) har dock fortfarande svårt att komma in på arken om jag inte tar in Caj i leken =)
ex.2 är super enkel matte 4+
ex.3 4+1 = 5 ,lika som Sampa
ex.4 sväng på talen =14 (fjortis) ,lika som Ellen

alltså bara att välja hur gammal man känner sig fast oftast är jag ju nog en stickandes 3-barnsmamma på 41 =)

2007-11-27 @ 14:19:37
Postat av: Tessa

Hahahaha, jo stickandes det är du verkligen. Idag har jag köpt tyg, ska sy lite åt Jeff. Ska inte avslöja vad det ska bli än, för jag vet ju inte om det blir nåt resultat. Återstår att se. Blir det som jag vill, så är det supercoolt.

2007-11-27 @ 16:26:12
URL: http://bianco.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0