Kraftigt dement

Skulle åka och tvätta bilen efter det SUPERGODA julbordet på Nautical idag. En sovande Jeff på ena sidan i baksätet och en allert och uppmärksam fröken på andra sidan. Jag gasade ner till den där ensamma tankautomaten nedanför Esso, parkerade när det kom "sku vi inga tvätta bilen?" från baksätet. Jag tittade på tankmetarn...full tank. Förbanna va senil. I med drajven och uppför backen för att ställa sig först i kö till Tigertvätten. Berömde lilltjejen och påminde henne om hur bra det är att jag har henne. Många gånger är hon faktiskt till väldans stor hjälp. Hon kollar och fyller skötväskan med blöjor innan vi ska iväg, hon vet nästan alltid var Jeffs tutt är när man själv är hysse och undrar var fan tuttjäveln är.

Härom dagen så frågade jag henne på skoj om hon visste var "snorsugen" var (själv hade jag nästan letat mig till vansinne flera gånger om). Jag trodde inte ens att hon visste vad jag menade, då den inte varit fram på typ ett år. Jo, svarade hon och sprang till köket och bad mig lyfta upp henne på bänken. Och tammefan, där låg den, i en liten låda bland allt annat skit. Hon har full koll, på mina grejer, sina egna däremot frågar hon gärna mig om var är.

***

Kommentarer
Postat av: anna

He he...känner igen mig i det där dementa...Pust. Men det är bra med barn, de har ju hjärnor som läskpapper - så de minns såna där prylar. Fast de sen inte hittar
sina egna prylar...hmm.

Btw - bakade ditt bröd idag!! J-lar va gott! Lyckades dessutom få med mina mina grabbar in i köksdelen, så sen stod Rasse och hackade skinka och Jens knådade pizzadeg och så lagade vi pizza till middag tillsammans. Smarrigt värre med både pizza och bröd. 'Pös-stolt' dessutom eftersom jag tappat räkningen på antal år sedan jag bakade bröd sist... Nu ska det bli oftare! Kul också att båda mina herrar var helförtjusta trots att de annars inte vill ha en massa 'jox' i bröd. Och jag hade tom slängt i soltorkade tomater bland alla frön och annat 'bråte' ;-)

2007-12-14 @ 19:38:44
Postat av: kussa sandy

fy saaaatan för ordet "snorsug" tappade just kvällsmålsaptiten... schysst!!!

2007-12-14 @ 20:04:37
Postat av: Mita

Herregud vad förvirrad man kan vara ibland, GARV!!!
Förresten tyckte du att lucabilden på Li blev stor? Klart det!!! Sor, söt flicka = stor, söt bild!!!

2007-12-15 @ 12:06:00
Postat av: Tessa

Men din känslige fan Sandra, snorsug är ju INGENTING mot vad dina jäla krämer står för
=)

Kul Anna att du ÄNTLIGEN bakat "mitt" bröd. Det tar ju bara 10 minuter o in i ugnen. Kul oxå att grabbsen digga d.

Mita jag hoppas jag inte är ensam om denna "föräldraaltzeimer-syndromet" snälla säg att ni känner igen er därute!!!
=)
japp, stor söt tjej har jag juh, så givetvis stor bild, jag håller med.

2007-12-15 @ 23:32:42
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: Kim

har ingen unge, synd det, då kanske man skulle komma ihåg var man gömt en del saker :D

2007-12-16 @ 00:19:23
URL: http://kimslyrics.blogspot.com
Postat av: Camilla

Ja det Är bra med våra små hjälpredor! varför tror du jag skaffat 3 = mycket glömska = många barn som hjälper till att hålla koll.... vart det rätt?
Måste själv ha tex 8c vid numrena som ska ringas vid sjukanmälningar... så inte fel barn blir sjukanmält..idag 2 barn hemma..
hesa Camilla

2007-12-17 @ 08:49:32
Postat av: Tessa

hahaha. Krya på er!

2007-12-17 @ 20:15:00
URL: http://bianco.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0