Julfest på dagis

Vid middagsbordet började Li trilskas. Inte undra på så tidigt som hon vaknade (07.15), normalt stiger hon upp kvart i 9. Så hon vart utan mat och gick o lade sig o vila klockan fem. Hon somnade och fick en 10 minuters nap, jag väckte henne lagom så hon skulle hinna äta maten innan julfesten, humöret var INTE på topp den första kvarten, men efter att hon fått i sig maten och kvicknat till så var det frid och fröjd och vi traskade alla till dagiset.

F---n va gulliga ungar! De sjöng olika sånger med gester till, det var bl.a lucia och Midnatt råder. Där satt de alla småttingar på bänkarna iförda tomteluvor och glädjen sprudlade när de fick sjunga och gestikulera. "Barnkörsröster" som sjöng ihop, ja man vart rörd. Fast när de hade sjungit en kvart tänkte man "nu är det nog sista sången" de resterande 20 minuterna. Imponerad över hur ungarna orkade! För vi vuxna började få träsmak i röven. Och synd att det inte går att få nån vettig filmsnutt när det är sådär julig mysbelysning, alldeles för mörkt. Nalle-Jeff sov igenom hela föreställningen.

Ska bli intressant och se när hon somnar ikväll, trots att hon bara sov en picko stund. Hon har varit i sängen ½ timme redan och klockan är 21.30, hon e hur pigg som helst hör jag där bakom bokhyllan. Damn. Blir att väcka henne imorron bitti bara, annars kanske hon sover till 10.40 som hon gjorde igår. Faktiskt regelbunda mornar.

Kommentarer
Postat av: Mita

Det e ju tur att dagisfröknarna har pli på barnen iaf. för det känns inte som att man själv alltid får dom små liven att lyda....

2007-12-05 @ 15:14:44
Postat av: Tessa

Ja det är otroligt hur lydiga de är på dagis, de samlar kraft tills de kommer hem till tryggheten.

2007-12-05 @ 16:05:51
URL: http://bianco.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0