Semester!

Jag och Li har varit på semester till Hammamet, Tunisien. Sällskap med Camilla och Kim Dannström. En jämn blandning av sol, bad, öl, vin, slapp och åter slapp. Som en riktig All inclusive semester ska utnyttjas. Tror vi åt och drack upp de där 700 kronorna som vi betalade för All inclusive, redan efter 2 dar. Vi var nästan bara på hotellet. Var ut och åt middag en kväll och småstrosade lite. Man orkar inga länge bland de där jobbiga människorna. Men summa sumarum så var det en riktigt lyckad semester. Solen sken alla dagar. Det var trevligt folk på hotellet, vissa av dom snyggare än andra. Kan varmt rekommendera Hotell Nesine.
'
Poolen, ok temp
'
Kvällsunderhållning alla kvällar av Hotellets Animation Team
'
Här har vi Billy, eller "Burris" som vi kallade honom, och t.h *host* Mambo
'
Här e Mambo och Momo, va fan dom hette på riktigt kan man ju inte ens uttala. Men otroligt trevliga och duktiga människor. De höll alla sportaktiviteter s.s vattenjompa, pingis, dart, vattenpolo, volleyboll, bågskytte m.m. Och all kvällunderhållning.
"Don´t be lazy" fick man höra när vi bara låg o drog bärs vid poolen. Nåja, jag var faktiskt med i vattenjompan:
'
'
Och så var vi ju en förmiddag på Pirate Boat Trip. Mäktigt med dansuppvisningar till hög musik, med starka karlar som klättrade i nät. Hooh va d va värt 22,50 €.
Häftiga rytmer. Är imponerad hur de kan dansa i det där landet.
'
Undras om han här är medveten om att han skulle kunna bli rik och berömd på sitt utseende. Han var otroligt vacker. Sådär så man börjar söka fel. För ingen är ju perfekt... ;)
'
FARVÄL TUNISIEN. KOMMER DEFINITIVT TILLBAKS.
Hoppsan hur hela inlägget var fullt med karlar. Men alla kvinnor måst ju gömma sig bakom sin burka...eller va d no heter. Suck. Muslimer.

Kommentarer
Postat av: Jonna

Tack för bilderna! Jag ligger hemma sjuk. Nu blev jag direkt mycket piggare. Piraten oj oj! :)

2012-05-22 @ 08:36:31
Postat av: Tessa

=) gläder säkert många med dessa bilder hahaha, ja piraten...vittuuuu. Du är nog frisk imorron.

2012-05-22 @ 14:27:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0