Jeff - skön

Jeff är 4 år stor. Han är så duktig och självständig. Utbrotten finns knappt där, bara han får sova sina 11,5 timmar. Det har aldrig varit problem med vad man ska sätta på honom för kläder. Ibland kan han ha önskemål och vilja ha nån Blixten McQueen kläder på, men är de smutsiga (man kan ljuga att de är smutsiga för att komma lindrigare undran) så accepterar han d. Men nu den senaste veckan har han plötsligt börja ha åsikter, och man blir ju lite rörd när han så gulligt påpekar hur han EGENTLIGEN skulle vilja ha det. Plockar alltid fram kläder till honom på kvällen så de ligger på golvet och väntar då han stiger upp. Han får inte börja leka eller se på TV innan han klätt på sig.
'
Ex. 1:
Igår. Stoppade fram en Blixten McQueen onepiece och under den skulle det vara en Blixten t-shirt (som e favvo). När jag steg upp så höll han på och lekte i pyjamas. Så frågade jag honom varför han inte bytt om. "För att jag vill inga ha Blixten halaren, då kan jag inga visa den där ti-shörten som jag har under". Mamman blev rörd och han fick ta byxor istället.
'
Ex. 2:
Idag morse. Påskharen kom med strumpor, tydligen med en drake på. Det hade ingen sett. Men när han klädde på sig imorse hörde jag på avstånd "Å guuu va SNYGGA. Med DRAAKE!". Sen kom han med strumporna utanpå joggingbyxorna och sa "asså dom har strumporna e så SAATANS snygga". Man hade ju svårt att hålla sig för skratt. Men när jag frågade honom om han skulle ha strumporna utanpå byxorna svarade han "dom ska va så. Annars ser man inga draken".
'
Shit va cute.  I die.
'

Kommentarer
Postat av: Marie

Jag kännar ju bara Jeff från din blogg, men jag är lite kär..! :)

2012-04-13 @ 20:22:43
Postat av: Tessa

Ja han e LJUVLIG, som dagistanterna uttrycker sig. Mammas nissen.

2012-04-16 @ 20:59:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0