Iskall vinter = kokhet sommar?

Too much av snö o kyla nu känner jag. Och då behöver man inte ens skotta parkeringe, det kommer nån grävmaskin och gör, jag tycker bara det tar ont på huden då man går ut. Stackars Bianco pallade knappt Minimarket t/r igår innan hon börja hoppa på 3 ben.

Det är så skönt att Li går själv till skolan och Chrille för Jeff VARJE morgon till dagis. Asså det är skönt för mig, som är en riktig morgonlapare. Jag har inte fört Jeff en morgon hittills. Första gången blir på torsdag, för då ska Chrille till Sverige. En lycklig gosse då det var nysnöat och ej sandat då de gick till dagis, i går med snowracern (snå:resen)




Fast om sisådär 9 dar så LOVAR jag att vara mer utomhus än inomhus -jag lovar. Och den 10  mars hoppas jag det är milt ute, att marken börjar synas o vattnet rinner i små bäckar. Det är kallt när fönstren på Sittkoffs frusit och de uppvärmda gångarna till gallerian inte kan hållas snöfritt. Det är 2 meters vallar med snö längs med vägarna och 4 meters snöhögar här och där i stan. Det är inte hälsosamt, moder jord vill ha hjälp, hon har blitt scitzofren. Vädret är lite hullerombuller. Så kom ihåg att hjälpa henne. Igår då vi gick från dagis fann Li en tom Hesburgerpåse liggandes på cykelbanan. "Ammeh! HÄRRIGUU MAMMA TITTA! Nää-ii, hur kan man bara kasta såhär, jag tänker hjälpa naturen och plocka upp den". Så tog hon med den hem. Bäst!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0