Träning

I fredags var jag ju på Zumba. Skitkul, verkligen. O jobbigt! Jag fick håll, kramp i hjärtat och svid i rövmusklerna. Ska def. gå igen.

Ikväll har jag varit på Thaibox, första gången i år om man bortser från den lektion jag tog i Thailand. Hade nästan glömt hur jävla kul det är. Det är jättemånga av brudarna som hoppat av. Kvar är bara Henrietta, hon kan bara träna vart annan vecka då hon jobbar på båt, Denise vill gärna men kör som instruktör på ett pass precis innan thaiträningen börjar o brukar inte orka. Carro ska operera sig och sen har resten slutat. Så jag funderar på att fortsätta med killarna. Gäller bara att komma dit med rätt inställning. Det ska ju vara kul för dem oxå med en brud som motståndare, att de inte behöver mesa och hålla tillbaka alltför mycket.

I MMA (brottning) som vi har på torsdagar så slår man ju ibland knut på varann o hamnar med plytet i den andres röv o sånt där, lite intimt kille/tjej kanske. Men med tanke på att killar brukar va så jävla känsliga för "bögfaktor" så är ju även de med nosen i armhålan på sin motståndare utan problem här. Så det gäller nog bara att koppla bort och tänka TRÄNING. Har ju gjort det förut utan problem, ska nog gå bra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0