Nu blev d lite jojjobloggning som Sandra


Här har man hålli på idag.

07.45 vaknar Li, då hör jag hur hon spolar. Själv kan jag kan inte somna, utan jag är PIGG!?
08.00 kommer Jeff tassandes o säger "arg farbror". Konstig dröm tydligen, han lägger sig mellan mig o Chrille.
08.10 får vi myror o stiger upp.


Första gången som alla 4 äter frukost tillsammans en vardag innan nio tror jag. Chrille för Li till dagis, jag börjar flytta Lis gamla säng till Jeffs rum, o ut med hans spjälis, sätta Lis nya IKEA MALM säng på plats i hennes rum. Själv. lite mattor o paff under sängarna så gick de ju o dra en bit. Men inte genom dörrhål, då sku d luftas o kånkas. Ryggen har fått sig ett rejält träningspass idag. Jeff sku ju sitta i dörrhålet och leka med tåg mitt i kaoset. Jag slängde honom en kommentar då jag kom kånkandes på den 100 år gamla växasängen, som måste bäras i 2 delar:

-Jeff ska du sova i ny säng inatt?
-Näijj, Lis.


Men han gick oberört i sin säng ikväll, femte natten utan tutt nu. Vi försöker tuttsanera här, de finns ju fortfarande överallt! Igår låg det en tutt på en muminbok, han lyfte bort tutten o tog boken! Utan blöja e han oxå. Men vi har på i parken, ifall om att, int så varmt med nerpissat i dessa grader. Blöjan har dock varit torr då han kommer hem, de tar honom på toaletten efter melliset där så. Han har verkligen vuxit till sig och blitt så duktig. Idag fick jag svår chock då han satt stilla 45 minuter o käkade lunch på EAT, då vi var dit med Ulle o Ebba.

Och så har jag hängt upp EN gardinstång i Jeffs rum idag. Började med vänstra fästet, stod och balanserade på sängen, sen när det var högra sidans tur så måsta jag hämta en stol. Hamnade på soffan o däckade. Haha, glömde lixom bort vad jag höll på med.

Nu ska jag sova, innan tolv igen, jippi!


STOR MJUK GORILLA I CHUMPON på nå shoppingcenter.


Kommentarer
Postat av: Camilla

Vetiholi när vi här lyckats med gemensam frukost sist alla 5..

2010-03-19 @ 08:20:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0