Kökarsvisiten

Nu är vi tillbaka från vår Kökarstripp. Det blev en girlpowerweekend då Jeffen blev hemma med Chrille istället för att haka på. Vilket var tur, för jag tror inte han hade haft ro med en 8 timmars tur på sjön i regnet. Vi trotsade regnet och hoppade i båten o puttade till Brudhäll o käkade lunch på lördagen. En massa filtar o regnjackor med bara så drog vi. Efter lite mat o en par cider så for vi iväg igen i snigelfart. Karina hade lite krappis o var trött o ville hem, men Mathias tyckte vi skulle "glida omkring lite" i Kökars vatten o passade på att styra kosan åt fel håll då Karina slappade på durken. Det blev en ganska lång rutt då vi inte kom hem först vid nio tiden på kvällen. Så vi käkade middag halv elva vi  =)  riktig semesterweekend att bara va. Det är ju en öl- eller ciderflaska med på nästans alla bilder sen, surprise. Jag var på fotohumör ombord, sen glömde jag ta bilder resten av dagarna.


Bak satte styrman hela resan o fick styrhjälp av flickorna.




Dom hade fyrhjulingar, traktorer, båtar o en massa massa fordon. Jeff skulle nog älskat att ha varit med. Men det behövdes verkligen ett litet avbrott mellan oss och gjorde gott att killarna i familjen fick vara lite på tumis o tjejerna på sitt. Det är inte omöjligt att man far dit igen o slappar o dricker lite alkåhål  =)  Trevliga, jordnära människor. Så avslappnat, o fint bodde dom vid vattnet.


Iland på kisspaus behövdes då och då o spring förståss.


Charmtrollet Tindra.


Den här bilden e så bra. Sötnos.


Kökars skola. Mysigt vid vattnet.


Brudhäll.


D här kan va Källskär d. 


Kommentarer
Postat av: sandra

fräääänt! skönt me skärgård.. snart e d vår tur!!

2010-06-21 @ 08:40:22
Postat av: Tessa

Jaaa! Laddar!

2010-06-21 @ 11:51:20
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Eva F

Hihi Mathias är Peters kusin så tjejerna är småkusiner med mina troll. Fast vi har inte lyckats komma iväg till Kökar så det var ju synd att du inte fotade mera

2010-06-21 @ 20:43:47
Postat av: Tessa

Jassåå, ja på Åland är släkten utspridd överallt. Ja, jag ångrar att jag missade att fota. Far nog dit igen, då ska jag koncentrera mig på annat än havet =)

2010-06-21 @ 23:22:42
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0